Zadnji dan nagradne igre: izobraževanje Aleša Lisca v vrednosti 350 evrov

Avtor Egon Ravbar — 28.04.2009
Komentiraj!
Zavod mladi podjetnik organizira nagradno igro v kateri si bo izžrebanec lahko izbral izobraževanje podjetja Lisac & Lisac po lastnem izboru.
Zadnji dan nagradne igre: izobraževanje Aleša Lisca v vrednosti 350 evrov

Nagradna igra: izobraževanja Aleša Lisca po izboru.

Najdražje izobraževanje je tako vredno kar 350 evrov + DDV. Vse kar je potrebno storiti je, da se do konca meseca prijavite na naše e-obveščanje, kar lahko storite prek obrazca, ki se nahaja nekaj centimetrov desno od vsebine, ki jo berete. Nagrado bomo izžrebali med vsemi naročniki prijavljenimi na naše e-novice do vključno 30.4.2009.

Seznam vseh izobraževanj si lahko ogledate tukaj.

 

OPOZORILO!

S prenovo portala smo zamenjali ponudnika programske opreme, ki jo uporabljamo za pisanje in pošiljanje tedenskega e-obveščanja. Vsi, ki ste bili na e-obveščanje že prijavljeni na starem portalu, ste pred dnevi prejeli elektronsko sporočilo, ki vas je prosilo za potrditev prijave. Žal je to obvezno. Preverite, da sporočilo ni pristalo med nezaželeno pošto (spam) v vašem odjemalcu elektronske pošte.

Nagrado bomo izžrebali le med tistimi, ki bodo potrdili prijavo v nov sistem in seveda tistimi, ki se bodo še prijavili preko obrazca na našem portalu.

 

Prijavi se na e-novice!