Nagradni natečaj za mala podjetja

Avtor — 10.06.2013
Si.mobil je pripravil nagradni natečaj, v okviru katerega bo trem malim podjetjem podelil subvencije (10.000 EUR, 5.000 EUR in 3.000 EUR) v obliki storitev Popolne pisarne. Z natečajem želijo mala podjetja spodbuditi, da razmislijo o prehodu v spletno poslovanje in digitalizacijo posla.
Nagradni natečaj za mala podjetja

Nagradni natečaj za mala podjetja. (Vir slike: sxc.hu)

10 podjetij se bo predstavilo komisiji v živo

Nagradni natečaj poteka v dveh krogih. Za sodelovanje v prvem krogu natečaja morajo zainteresirana podjetja izpolniti prijavo na spletni strani natečaja. S prijavo morajo prepričati, zakaj bi Si.mobil prav njim podelil nagrado. Deset podjetij, ki bodo s svojim prijavnim pismom najbolj prepričljiva, bo komisija povabila na kratko predstavitev v živo. Na osnovi predstavitev bo komisija izbrala tri zmagovalna podjetja, ki jih bodo obiskali Si.mobilovi svetovalci in jim bodo na osnovi njihovih konkretnih poslovnih potreb pripravili najustreznejši paket storitev Si.mobilove Popolne pisarne v vrednosti dobljene subvencije. Paket bodo podjetja lahko brezplačno uporabljala 24 mesecev.

Komu je namenjen natečaj?

Na natečaj se lahko prijavijo vsa mala podjetja, ki imajo do 10 zaposlenih.

Prijava na natečaj

Do kdaj se lahko prijavite? Rok za oddajo prijav je 28. junij.

Kako se podjetja lahko prijavijo? Prijavo lahko podjetja oddajo prek spletne strani natečaja.

Kakšna je nagrada?

Si.mobil bo trem podjetjem podelil subvencije v obliki paketov storitev Popolne pisarne v vrednosti 10.000 evrov, 5.000 evrov in 3.000 evrov.

Kdo sestavlja komisijo?

Komisijo sestavljajo Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje v Si.mobilu, Rok Gorjup, vodja prodaje poslovnim uporabnikom v Si.mobilu, in Miran Razoršek, vodja segmenta poslovnih uporabnikov v Si.mobilu. Natečaj je odlična priložnost za podjetja, da izboljšajo svoje poslovanje, digitalizirajo svoj posel in postanejo bolj vidna na spletu.

Vir: simobil.si


Oznake: , ,