Naj počitniško delo

Avtor — 19.08.2009
Nefiks in Talentiran.si sta pripravila veliko poletno akcijo za študente- "Naj počitniško delo", v sklopu katere bodo izbrali delo, ki je študentom prineslo največ kompetenc in izkušenj.
Naj počitniško delo

Študentje lahko sodelujejo v akciji  preko portala Talentiran.si, kjer opišejo svoje “naj počitniško delo”, in sicer do 15. septembra 2009.

Žirija bo med prijavljenimi izbrala tisto delo, ki bo najbolj izvirno, zanimivo in ki je prineslo študentu največ kompetenc. Avtor bo nagrajen s praktično nagrado!

 

Več info: talentiran.si

 

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje