Najavili že 6. krog tekmovanja Start:up leta!

Avtor — 13.02.2013
Na tradicionalnem podjetniškem forumu 100% Start:up, ki je potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, je bilo govora predvsem o upravljanju vitkega in agilnega startup podjetja. Organizatorji pa so najavili tudi šesti krog tekmovanja Start:up leta!
Najavili že 6. krog tekmovanja Start:up leta!

Najavili že 6. krog tekmovanja Start:up leta! (Vir slike: sxc.hu)

Za otvoritev dogodka sta poskrbela direktor Tehnološkega parka Ljubljana mag. Iztok Lesjak in državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo RS mag. Uroš Rožič. Slednji je izpostavil, da sicer živimo v težkih časih, a imamo Slovenci zagotovo dovolj ustvarjalnosti in inovativnosti, potrebne za uspeh.

Že takoj po uvodnem govoru je sledila najava šestega kroga nacionalnega tekmovanja startup podjetij, ki je že tradicionalno povezano s subvencijo zagon podjetij P2 Slovenskega podjetniškega sklada – Start:up leta 2013.

Kakšen je dober poslovni načrt?

Organizatorji želijo s tekmovanjem prepoznati, strokovno podpreti in javno promovirati najboljše slovenske podjetniške ekipe, poslovne načrte in startup podjetja. Rok za prijavo na tekmovanje je 15. marec, pogoj za prijavo pa je izdelan poslovni načrt. Zmagovalec bo razglašen dva meseca kasneje – 15. maja, in sicer na konferenci PODIM v Mariboru. Zmagovalca bo čakala denarna nagrada v višini 10 tisoč evrov, dobil pa bo tudi vstopnico za izbran program CEED!

Tekmovanje Start:up leta se izvaja v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS ter s Slovenskim podjetniškim skladom. Ena izmed prednosti sodelovanja na tekmovanju je zagotovo tudi možnost pridobitve 25 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2 za startup podjetja, katerega bo letos ponovno objavil Slovenski podjetniški sklad.

Dogodek 100% Start:up in tekmovanje Start-up leta sta ob konferenci PODIM ključna projekta Iniciative Start:up Slovenija, ki želi s povezovanjem najpomembnejših deležnikov slovenskega podjetniškega ekosistema združiti znanje, voljo in vizijo posameznikov in organizacij ter tako aktivno soustvarjati podjetnikom prijazno podjetniško okolje. Nosilni partnerji iniciative so Tovarna podjemov, Tehnološki park Ljubljana, Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije iz Kranja in Primorski tehnološki park.

Vir: Tovarna podjemov

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,