Najbolj pričakovana visokotehnološka konferenca

Avtor Saba Resnik — 30.07.2013
Komentiraj!
TechCrunch Disrupt je ena izmed najbolj popularnih visokotehnoloških konferenc, ki jo nestrpno pričakuje mnogo razvijalcev, podjetnikov in investitorjev po celem svetu. To leto se bo omenjena konferenca odvijala od 26. do 29. oktobra v Berlinu.
Najbolj pričakovana visokotehnološka konferenca

Najbolj pričakovana visokotehnološka konferenca. (Vir slike: sxc.hu)

Na TechCrunch Disrupt se bo v Berlinu predstavilo veliko novih in neverjetnih startupov, vplivnih govorcev in znanih gostov, prisotnih pa bo tudi veliko investitorjev, ki iščejo podjetja in poslovne ideje velikega potenciala.

Konferenca se bo pričela 26. oktobra s Hackathonom in nato nadaljevala vse do 29. oktobra. Dnevi se bodo pričeli z jutranjimi dogodki, ki bodo vključevali posebne govorce in goste, osebne pogovore s TechCrunch pisci in uredniki, sodniki, z vodilnimi s področja tveganega kapitala in z uspešnimi podjetniki. V popoldnevu se bodo odvijala tekmovanja Startup Battlefield.

Konferenca TechCrunch Disrupt je razdeljena na tri dele:

Hackathon 

Hackathon se odvija pred glavnim dogodkom in združuje hekerje in razvijalce s celega sveta. Na Hackathonu se ti združijo v ekipe, ki imajo nato časa 24 ur, da ustvarijo nov produkt.

Startup Battlefield

Startup Battlefield je eden izmed glavnih dogodkov konference. Približno 20 podjetij predstavi svoj nov produkt na odru pred občinstvom in sodniki. Šest podjetij, ki jih izberejo sodniki, se nato ponovno predstavi v finalni prireditvi, kjer zmagovalec domov odnese 40.000 evrov.

Startup Alley

Startup Alley je dogodek, ki je zapolnjen s predstavitvami najrazličnejših startup podjetij, ki predstavljajo svoje talente in tehnologije vsem prisotnim.

Vir: techcrunch.com

Prijavi se na e-novice!