Najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne trgovine Amazon.com

Tretja generacija e-bralnika Kindle je najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne prodajalne Amazon.com - število prodanih Kindle 3 je preseglo celo število prodanih romanov Harry Potter in svetinje smrti (angl. Harry Potter and the Deathly Hallows).
Najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne trgovine Amazon.com

Najbolje prodajan izdelek na Amazon (slika: Amazon.com).

Na božični dan se je prvič zagnalo rekordno število e-bralnikov Kindle 3, preneslo rekordno število aplikacij za Kindle in kupilo več Kindle knjig kot katerikoli drugi dan v letu.

Iz Amazon.com so sporočili, da so 29. novembra prejeli več kot 13,7 milijonov naročil za izdelke različnih kategorij in s tem dosegli rekordnih 158 naročil na sekundo. Kar se tiče elektronskih izdelkov, so bili letos hit: Kindle (Wi-Fi), Kindle 3G in Apple iPod touch 8GB. Najbolje prodajani filmi pa: Inception, The Blind Side in Toy Story 3.

 

Vir: Rao, Leena. Kindle 3 Beats Harry Potter Book As Bestselling Product In Amazon’s History. Techcrunch.com, 27.12.2010

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje