Najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne trgovine Amazon.com

Tretja generacija e-bralnika Kindle je najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne prodajalne Amazon.com - število prodanih Kindle 3 je preseglo celo število prodanih romanov Harry Potter in svetinje smrti (angl. Harry Potter and the Deathly Hallows).
Najbolje prodajan izdelek v zgodovini spletne trgovine Amazon.com

Najbolje prodajan izdelek na Amazon (slika: Amazon.com).

Na božični dan se je prvič zagnalo rekordno število e-bralnikov Kindle 3, preneslo rekordno število aplikacij za Kindle in kupilo več Kindle knjig kot katerikoli drugi dan v letu.

Iz Amazon.com so sporočili, da so 29. novembra prejeli več kot 13,7 milijonov naročil za izdelke različnih kategorij in s tem dosegli rekordnih 158 naročil na sekundo. Kar se tiče elektronskih izdelkov, so bili letos hit: Kindle (Wi-Fi), Kindle 3G in Apple iPod touch 8GB. Najbolje prodajani filmi pa: Inception, The Blind Side in Toy Story 3.

 

Vir: Rao, Leena. Kindle 3 Beats Harry Potter Book As Bestselling Product In Amazon’s History. Techcrunch.com, 27.12.2010

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje