Najnovejša pridobitev Yahoo!-ja

Cena, ki so jo odšteli za nakup podjetja Zimbra, je zmernih 350 milijonov dolarjev.
Najnovejša pridobitev Yahoo!-ja

Yahoo je dobil močno orožje za boj proti konkurenci.

Storitve, ki jih ponuja Zimbra so konkurenca Microsoft exchange-u. Gre za odprto kodno storitev, ki omogoča delo z elektronsko pošto, kontakti ter koledarjem in ima skoraj 18 milijonov zvestih uporabnikov. Visoko uporabniško rast gre pripisati v maju sklenjenem partnerstvu s podjetjem Comcast, ponudnikom kabelskih storitev.

Zimlets, ki je le del uporabnosti storitve, je mehanizem, ki omogoča kolaboracijo in združitev aplikacij drugih ponudnikov. Za primer: Opomnik Vas spomni na jutrišnji sestanek. S klikom odprete Yahoo! Maps in prihranite dragoceni čas, ki bi ga porabili za iskanje naslova. Če pa je potrebno opraviti še kakšen klic, imate na voljo storitev Skype.

Predstavitev si lahko ogledate tukaj.

 

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje