Mladi podjetnik: Najstnik milijonar

Pri 14ih letih je Christian Owens, z denarjem, ki ga je privarčeval z žepninami, vstopil v podjetniški svet.
Mladi podjetnik: Najstnik milijonar

Spletno oglaševanje Branchr se je izkazalo za pravi hit (vir slike: http://venturebeat.com/)

Letos je Christian Owens (16 let) imel že 1 milijon dolarjev prometa s spletnim oglaševanjem – Branchr.

Spletno oglaševanje Branchr se je izkazalo za pravi hit saj je prvo leto prineslo 500.000 dolarjev prometa. Trenutno ima Christian zaposlenih 8 odraslih v Veliki Britaniji in ZDA, planira pa odpreti še dve novi podružnici. Večino prisluženega denarja investira v posel in je odločen narediti 100 milijonov prometa v prihodnosti.

Najstnik, ki živi s starši se je odločil za podjetniško pot, ko je videl, kako uspešen je postal direktor podjetja Apple, Steve Jobs.

Christian Owens dodaja: »Želel sem ustanoviti nekaj popolnoma novega in preprostega, ki bo obrnilo svet oglaševanja na glavo.«

 

Vir: Business Opportunities

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje