Največ interneta v tujini – za vse!

Avtor — 05.07.2014
Si.mobil predstavlja opciji Internet Vipnet in Tujina 1GIGA. To sta edinstveni rešitvi za gostovanje na Hrvaškem, v Srbiji, Avstriji, Makedoniji, Bolgariji, Belorusiji in Liechtensteinu, saj dajeta največ interneta po najnižji ceni.
Največ interneta v tujini - za vse!

Največ interneta v tujini – za vse!

Zakaj bi iskali počasen brezžični internet po kavarnah in hotelih, če lahko tako kot doma tudi v tujini popolnoma brez skrbi pred visokimi stroški uporabljamo hiter, varen in enostaven mobilni internet?

Opcija Internet Vipnet za 9,99 € vključuje 20 GB mobilnega interneta na Hrvaškem pri operaterju Vipnet. Presežki nad 20 GB so brezplačni, vendar bo prenos podatkov potekal z nižjo hitrostjo.

Opcija Tujina 1GIGA pa za 9,99 € vključuje 1 GB mobilnega interneta v kar 7 evropskih državah: na Hrvaškem, v Srbiji, Avstriji, Makedoniji, Bolgariji, Belorusiji in Liechtensteinu. Opcijo lahko brez skrbi pred visokimi stroški uporabljate pri vseh dostopnih operaterjih v navedenih državah. Opcija bo na voljo v kratkem.

Obe opciji lahko pridobijo tudi uporabniki ostalih slovenskih operaterjev, tako da postanejo Si.mobilovi uporabniki.

Za lažjo odločitev za prehod jim Si.mobil omogoča 50-odstotni popust na vse naročniške pakete za obdobje enega leta, brez vezave. To izjemno ponudbo lahko izkoristijo s promocijsko kodo, ki jo pridobijo, če pošljejo SMS s ključno besedo VIPNET na 6111.

Vir: Si.mobil

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje