Največ neporavnanih obveznosti v gradbeništvu in trgovini

Agencija RS za javnopravne evidence in storitve (v nadaljevanju Ajpes) je lanskega decembra zabeležila 6.102 pravnih oseb z dospelimi neporavnanimi obveznostmi, kar je 16 odstotkov več kot decembra 2009.
Največ neporavnanih obveznosti v gradbeništvu in trgovini

Znesek neporavnanih obveznosti pravnih oseb se iz leta v leto povečuje (slika: sxc.hu).

Največ neporavnanih obveznosti v decembru je Ajpes zabeležil v dejavnosti gradbeništva, ki so znašale kar 21,6 odstotka. Število pravnih oseb z dospelimi neporavnanimi obveznostmi pa se je v letu dni povečalo za 2,4 odstotka.

Dejavnost trgovina ter vzdrževanje in popravila motornih vozil ne zaostaja za gradbeništvom, saj so na agenciji do decembra zabeležili kar 1.330 pravnih oseb z dospelimi neporavnanimi obveznostmi. V zadnjem letu se je namreč število pravnih oseb z dospelimi neporavnanimi obveznostmi v dejavnosti trgovina ter vzdrževanje in popravila motornih vozil povečalo za 22,8 odstotka.

Povečuje se tudi povprečni dnevni znesek neporavnanih obveznosti, ki je decembra 2010 znašal 16 odstotkov več kot decembra 2009. Znesek omenjenih obveznosti je bil najvišji v gradbeništvu in je predstavljal 29,4 odstotka vseh dnevnih neporavnanih obveznosti.

 

Vir: Ajpes.si

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje