Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor Maja Borštnik — 13.04.2014
Komentiraj!
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

JobFair 2014

JobFair je tradicionalni dogodek, ki bo letos v organizaciji EESTEC, društva študentov elektrotehnike in računalništva, potekal od 14. do 16. aprila na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko.

Kdaj 14 - 16. april 2014
Kje Ljubljana

JobFair 2014 -Preberi več >>

8. Marketinški semafor

15. aprila ob 8. uri in 30 minut se bo na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru začel 8. Marketinški semafor, ki ga kot vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.

Kdaj 15. april 2014
Kje Maribor

8. Marketinški semafor -Preberi več >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

SAOP v okviru novega načina izobraževanja za uporabo programa miniMAX vabi na spletni seminar. Poleg internetne povezave potrebujete le zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo, sicer pa lahko postavljate pisna vprašanja.

Kdaj 15. april 2014
Kje Spletni seminar

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo -Preberi več >>

Pridobitev certifikata NPK Knjigovodja

Na CDI Univerzumu 17. aprila 2014 organizirajo preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije Knjigovodja/knjigovodkinja. Izpit bo potekal v prostorih CDI Univerzuma, za prijavljene na Zavodu za zaposlovanje pa je opravljanje brezplačno.

Kdaj 17. april 2014
Kje Prostori CDI Univerzuma

Pridobitev certifikata NPK Knjigovodja-Preberi več >>

Bisnode Business Brunch - Šola marketinga

Vabljeni ste, da si rezervirate čas v četrtek, 17. aprila 2014, od 8.30 ure dalje in se udeležite poslovnega zajtrka Bisnode Business Brunch (BBB), ki bo tokrat potekal v Kavarni Slamič, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana.

Kdaj 17. april 2014
Kje Ljubljana

Bisnode Business Brunch - Šola marketinga -Preberi več >>

MP delavnica: Osnove prodaje

Podjetnik in podjetnica, tvoj uspeh v poslovnem svetu je močno odvisen od tega, ali boš znal(a) svoj proizvod, storitev, idejo tudi prodati. Žal ogromno dobrih idej ne ugleda luči sveta zgolj zato, ker jih ne znamo prodati.

Kdaj 17. april 2014
Kje Ljubljana

MP delavnica: Osnove prodaje -Preberi več >>

Delavnica: Analiza trga in testiranje produkta

Ste v fazi oblikovanja MVP (minimalno sprejemljivega produkta), a imate težave pri analizi in testiranju produkta? Rešitev je delavnica Analiza trga ter testiranje produkta, kjer vam bomo prikazali aktualne pristope in rešitve. Faza: Razvijam produkt, potrebujem pomoč pri analizi in testiranju.

Kdaj 17. april 2014
Kje Ljubljana

Delavnica: Analiza trga in testiranje produkta -Preberi več >>

MP druženje podjetnikov ob pivu

Vse mlade in tudi nekoliko starejše podjetnike vabimo na neformalni dogodek: MP druženje ob pivu. Šesto po vrsti bo na sporedu v petek, 18. aprila, v centru Ljubljane, v lokalu Stara mačka. Vabljeni vsi, ki bi se radi tudi neformalno družili s podjetno mislečimi.

Kdaj 18. april 2014
Kje Ljubljana

MP druženje podjetnikov ob pivu -Preberi več >>

Prijavi se na e-novice!