Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 03.08.2014
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov (Vir slike: Freeimages.com)

Statistika finančnih računov

Spletni seminar, ki bo na sporedu 4. avgusta 2014 ob 13h v organizaciji SAOP, je namenjen vsem, ki morate do 10. avgusta 2014 oddati statistiko finančnih računov. Potrebujete le računalnik z internetno povezavo in zvočnik oziroma slušalke.

Kdaj 04.08.2014 od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Preberi več >>

iCenter Trgovina in proizvodnja

SAOP vabi na novo izobraževanje v sklopu akcije Poletni seminarji, z naslovom iCenter Trgovina in proizvodnja. Predavatelj Janez Bajt bo udeležencem razjasnil številne teme: od potrjevanja naročil dobaviteljem, avtorizacije naročil kupcev, do obvladovanja vnosov podatkov z obveznimi polji.

Kdaj 05.08.2014 od 08:45 do 14:00
Kje Šempeter pri Gorici

Preberi več >>

Evidenčno knjiženje in poročanje proračunskih uporabnikov

Da bodo podatki za polletno poročilo ustrezni, je treba zagotoviti pravilno evidenčno knjiženje. S tem namenom so pri SAOP razpisali seminar, na katerem boste izvedeli, na kaj morate biti pozorni pri knjiženju ter kako se pravilno pripravlja in preverja evidenčne vknjižbe v javnih zavodih.

Kdaj 05.08.2014 od 09:00 do 10:00
Kje Spletni seminar

Preberi več >>

Standardi v iCentru

SAOP vabi na izobraževanje, v okviru katerega bo predavatelj Janez Bajt predaval na temo iCentra: o tem, kako hitro delati na različnih področjih, kako zavarovati podatke, kako postati bolj učinkovit in podobno.

Kdaj 08.08.2014 od 09:00 do 14:00
Kje Ljubljana

Preberi več >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje