Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 17.08.2014
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

Evropski forum Alpbach

Evropski forum Alpbach je mednarodni dogodek s številnimi okroglimi mizami, simpoziji, razpravami, tematskimi delavnicami in seminarji, ki bo potekal med 13. in 29. 8. 2014. Od 24. do 26. 8. 2014 pa bo potekal poseben dogodek, namenjen mladim podjetnikom, poimenovan Alpach in Motion.

Kdaj od 13.08.2014 do 29.08.2014
Kje Alpbach, Avstrija

Preberi več >>

iCenter Obračun plač in kadrovska evidenca

SAOP vabi na novo izobraževanje v sklopu akcije Poletni seminarji, z naslovom iCenter Obračun plač in kadrovska evidenca. Govora bo o kadrovskih evidencah, osebnih prejemkih, potnih nalogih, obračunih plač in podobnem.

Kdaj 19.08.2014, od 09:00 do 14:00
Kje Šempeter pri Gorici in Koper

Preberi več >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

SAOP v okviru novega načina izobraževanja za uporabo programa miniMAX vabi na spletni seminar. Poleg internetne povezave potrebujete le zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo, sicer pa lahko postavljate pisna vprašanja.

Kdaj 19.08.2014, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Preberi več >>

iCenter Dvostavno knjigovodstvo

V sklopu akcije Poletni seminarji se lahko ugodno udeležite seminarja z naslovom iCenter Dvostavno knjigovodstvo. Seminar bo na sporedu 21. avgusta 2014 med 9. in 14. uro, in sicer v Kopru in Ljubljani.

Kdaj 21.08.2014, od 09:00 do 14:00
Kje Koper, Ljubljana

Preberi več >>

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje