Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 19.03.2017
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega od zanimivih podjetniških srečanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu. Vabljeni k udeležbi!
Napovednik podjetniških dogodkov

Udeležite se aktualnih podjetniških dogodkov. (Vir slike: Pixabay)

Predstavitev platforme Funderbeam SEE

Ljubljanska borza organizira okroglo mizo z naslovom Predstavitev platforme Funderbeam SEE – nov način financiranja start up podjetij, ki bo potekala 21. marca 2017 ob 11. uri v dvorani Ljubljanske borze. Vabljeni k udeležbi!

Kdaj

21. 3. 2017, od 11.00 do 13.00

Kje

Ljubljanska borza

Več informacij >>

KIK OFF – startupi z največjimi investicijami

KIKŠtarter, kreativni coworking center iz Kamnika, svojo osnovno ponudbo nadgrajuje z drugimi vsebinami, med drugim z brezplačnimi dogodki z imenom KIK-OFF. Tokrat se bodo na dogodku predstavile start-up zvezde, ki so prejele milijonske investicije.

Kdaj

21. 3. 2017, od 19.00 do 21.00

Kje

KIKštarter, Fužine 9, 1240 Kamnik

Več informacij >>

MP delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam kar same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na temeljiti in obsežni delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke ali dodatnega prihodka.

Kdaj

22. 3. 2017, od 9.00 do 17.00

Kje

NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Plačati moram akontacijo dohodnine. Ma, kaj je to?

Rok je eden izmed (mladih) podjetnikov, ki morajo plačevati prispevke in akontacijo dohodnine. Podjetju SAOP d.o.o. je zastavil simpatično vprašanje: “Ma, kaj je to?” Poiskali so odgovore na njegova vprašanja, ki vam jih bodo predstavili na webinarju.

Kdaj

22. 3. 2017, od 13.00 do 14.00

Kje

Spletni seminar

Več informacij >>

Veščine vitkega podjetništva

Pot od ideje do uspešnega produkta ni enostavna. Na voljo sta vam dve možnosti. Lahko se slepo lotite razvoja produkta in upate, da ga bo kdo po večmesečnem ali večletnem razvoju kupil. Druga možnost pa je, da pri razvoju uporabite veščine vitkega podjetništva (angl. lean startup). “Ne vlagajte v svoj izdelek, preden se prepričate, da ga bo kdo kupil,” je bistveno vodilo vitke metodologije (angl. lean startup). Na delavnicah z naslovom Veščine vitkega podjetništva vas bomo naučili, kako raziskati, ali je vaša ideja zanimiva za ciljno publiko in ali bi bila pripravljena zanjo plačati. Vaš inštruktor bo David Arnež iz zagonskega podjetja Foora.

Kdaj

od 22. 3. 2017 do 12. 4. 2017

Kje

NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Dan odprtih vrat Slovenskega podjetniškega sklada

Slovenski podjetniški sklad vabi na dan odprtih vrat, ki se bo odvijal 24. marca v Mariboru. Na dogodku bodo predstavljene ugodne finančne spodbude za podjetja v letu 2017, predstavniki SPS pa bodo zainteresiranim na voljo tudi za dodatna individualna svetovanja.

Kdaj

24. 3. 2017, od 10.00 do 13.00

Kje

Poslovna cona Tezno (poslovna zgradba Menerga), Tezno

Več informacij >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika… Na podlagi devetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.

Kdaj

24. 3. 2017, od 11.00 do 13.00

Kje

NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

MP dogodek: Google Analytics

Google Analytics je sicer brezplačno, a hkrati eno izmed najbolj koristnih orodij, ki je na voljo vsakemu lastniku spletne strani ali trgovine. Zaradi velikega nabora funkcij pa je tudi kompleksno. Zato smo vam na pomoč poklicali Marka Penka, ki se z Google Analytics srečuje vsakodnevno.

Posvetili se bomo naslednjim temam: osnove spletne analitike oziroma zakaj uporabljati spletno analitiko, določitev ciljev in ključnih kazalcev uspeha za spletno stran, kako meriti in optimizirati Facebook, e-mail marketing, Google AdWords in druge vrste oglaševanja, praktični primeri uporabe Google Analytics.

Kdaj

24. 3. 2017, od 16.00 do 18.45

Kje

NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

KMALU: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Vabimo vas na tradicionalni dogodek, ki bo že osmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v centru Ljubljane, dogodek organiziramo v partnerstvu z NLB v CIPu. Tokratna rdeča nit dogodka bo internacionalizacija, program je v pripravi.

Kdaj

15. 6. 2017, od 14.00 do 20.00

Kje

NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj

Datum izberete sami!

Kje

MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, ali so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj

Datum izberete sami!

Kje

MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj

Datum izberete sami!

Kje

MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

Brezplačni webinarji podjetja SAOP d.o.o.

Podjetje SAOP d.o.o. je za vse podjetniške navdušence pripravilo lepo število brezplačnih spletnih seminarjev (webinarjev), s katerimi boste pridobili nove koristne informacije iz najrazličnejših poslovnih področij.

Kdaj

Datum izberete sami!

Kje

Spletni seminar

Več informacij >>