Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 18.01.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov (Vir slike: HubSpot.com)

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

DDV za neračunovodje

Zavedati se je treba, da ima vsak sklenjen posel poleg finančnih in pravnih tudi davčne posledice. Čedalje več uspešnih delodajalcev se zato zaveda, da morajo biti poleg računovodstva z osnovami DDV seznanjeni tudi drugi zaposleni v organizaciji.

Kdaj 20.01.2015, od 08:00 do 13:00
Kje M hotel, Derčeva 4, Ljubljana

Več informacij >>

Nemščina kot priprava na zaposlitev v tujini

Na CDI Univerzumu nudijo raznoliko ponudbo neformalnih izobraževanj. Z 20. januarjem 2015 bodo pričeli z izvajanjem novega začetnega tečaja z naslovom “Nemščina kot priprava na zaposlitev v tujini”. Prijave na usposabljanje lahko še vedno oddate.

Kdaj 20.01.2015, od 09:00 do 12:00
Kje Prostori CDI Univerzuma

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj Spletni seminar
Kje 20.01.2015, od 13:00 do 14:00

Več informacij >>

Podjetništvo kot karierni izziv današnjega časa

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje v sodelovanju s podjetniškim centrom KonektOn organizira dvodnevno brezplačno delavnico z naslovom Podjetništvo kot karierni izziv današnjega časa, ki bo potekala v Mariboru 21. in 22. januarja 2015.

Kdaj Maribor
Kje od 21.01.2015 do 22.01.2015

Več informacij >>

Podjetniški zajtrk v Mariboru

Pripravite se na črpanje evropskih sredstev v letu 2015, ki bo zavoljo razpisov v Sloveniji in centraliziranih programov v Bruslju izredno zanimivo! Na podjetniškem zajtrku, ki ga organizira Tiko pro d.o.o., vam bodo predstavili konkretne razpise ter pojasnili, kaj vas čaka v tem letu.

Kdaj Maribor, Hotel City
Kje 21.01.2015, od 08:30 do 11:15

Več informacij >>

MP šola 2015

Bistvo MP šole je delati, ne govoriti. Na temelju osemletnih izkušenj smo oblikovali serijo delavnic, s katerimi vas korak za korakom vodimo od ideje do poslovnega modela, s katerim lahko uspete na trgu. Vaš uspeh bo neposredno odvisen od kakovosti dela, ki ga boste opravili med delavnicami.

Kdaj Tehnološki park Ljubljana
Kje od 21.01.2015 do 25.03.2015

Več informacij >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje