Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 25.01.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj Spletni seminar
Kje 27.01.2015, od 13:00 do 14:00

Več informacij >>

Podjetniški zajtrk v Ljubljani

Pripravite se na črpanje evropskih sredstev v letu 2015, ki bo zavoljo razpisov v Sloveniji in centraliziranih programov v Bruslju izredno zanimivo! Na podjetniškem zajtrku, ki ga organizira Tiko pro d.o.o., vam bodo predstavili konkretne razpise ter pojasnili, kaj vas čaka v tem letu.

Kdaj Ljubljana, Hotel M
Kje 28.01.2015, od 08:30 do 11:15

Več informacij >>

MP šola: Definiranje osnovnega produkta

Definiranju osnovnega produkta je potrebno nameniti veliko pozornosti. Iščemo produkt, ki ga bomo razvili čim lažje in ceneje, hkrati pa bo vseboval dovolj lastnosti, da bomo lahko testirali, kako ga naši zgodnji in bodoči kupci sprejemajo.

Kdaj Tehnološki park Ljubljana
Kje 28.01.2015, od 17:00 do 19:00

Več informacij >>

Implico: modularno izobraževanje

Na pot znanja se boste podali 29. januarja z uvodnim celodnevnim dogodkom, ki bo nudil zaključeno celoto vsebin na področju strateškega kadrovanja in menedžmenta sprememb. Sledili bodo še trije moduli, ki bodo na sporedu 5., 10. in 12. februarja.

Kdaj BTC City, Ljubljana
Kje od 29.01.2015 do 12.02.2015

Več informacij >>

Startup days Ljubljana

Na dogodku Startup days Ljubljana, ki bo na sporedu v zadnjem vikendu januarja, vam bodo družbo delali mladi soustvarjalci iz vse Slovenije ter najboljši Ustvarjalnikovi mentorji, tako da bo vse nared, da spravite svojo idejo v delujoč prototip.

Kdaj Prostori Ustvarjalnika, Vegova ulica 8, 1000 Ljubljana
Kje od 30.01.2015 do 01.02.2015

Več informacij >>

Preizkušanje čokolad v Twenty Caffeju

Moja čokolada d.o.o. za vse ljubitelje vrhunskih čokolad organizira večerni dogodek, na katerem bodo predstavili 22 različnih čokoladnih izdelkov. Gre za edinstven dogodek, na katerem boste imeli možnost preizkušati skrbno izbrane najboljše čokoladne izdelke iz različnih čokoladnic.

Kdaj Twenty Caffe (Kristalna palača)
Kje 30.01.2015, od 20:20 do 22:30

Več informacij >>

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje