Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 08.02.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kje Spletni seminar
Kdaj 10.02.2015, od 13:00 do 14:00

Več informacij >>

MP šola: Vitki marketing in prodaja

Včasih je veljalo, da smo produkt najprej razvili, o njegovi prodaji pa razmišljali šele po tem, ko je bil narejen do popolnosti. Danes nam vitke metodologije velevajo, da o monetizaciji razmišljamo že v prvih fazah razvoja produkta.

Kje Tehnološki park Ljubljana
Kdaj 11.02.2015, od 17:00 do 19:00

Več informacij >>

Ugodnosti in bonitete – je res vse obdavčeno?

Velikokrat govorimo o darilih, a pogosto pozabimo na davčne posledice. Enako velja za raznovrstne ugodnosti in bonitete, ki jih skozi leto nudimo zaposlenim. Na seminarju vas bomo seznanili z davčnimi posledicami raznih ugodnosti z vidika dohodnine, DDV in davka od dohodkov pravnih oseb.

Kje M hotel, Derčeva 4, Ljubljana
Kdaj 11.02.2015, od 09:00 do 12:30

Več informacij >>

Letni dopusti – avtomatska priprava obvestil

Spletni seminar v organizaciji podjetja SAOP d.o.o. priporočamo vsem, ki bi radi nadgradili svoje znanje pri pripravi kriterijev za obvestila za letne dopuste ali si poenostavili in avtomatizrali pripravo obvestil skozi program iCenter.

Kje Spletni seminar
Kdaj 11.02.2015, od 09:00 do 10:30

Več informacij >>

Analiziranje računovodskih izkazov s pomočjo kazalnikov poslovanja

Na spletnem seminarju podjetja SAOP d.o.o. vas bo mag. Lidija Robnik naučila vse, kar se iz računovodskih poročil razbere in razume, prav tako vas bo opozorila na nepravilnosti, ki se pogosto dogajajo.

Kje Spletni seminar
Kdaj 12.02.2015, od 09:00 do 12:15

Več informacij >>

Informativni dan za dodiplomski študij Ekonomske fakultete

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani vas vabi na informativni dan, kjer boste izvedeli vse informacije v zvezi s študijem na fakulteti in pestrih obštudijskih dejavnostih, ki jih ponuja fakulteta. Vabljeni, da se pridružite.

Kje Ekonomska fakulteta v Ljubljani
Kdaj od 13.02.2015 do 14.02.2015

Več informacij >>


Oznake: ,