Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 08.03.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Roadshow Novo mesto

Roadshow Novo mesto je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja.

Kdaj 09.03.2015, od 14:00 do 17:00
Kje Start:up Novo mesto

Več informacij >>

3P: Pripravljeni na podjetniško pot

Vabljeni na podjetniški dogodek »3P: Pripravljeni na podjetniško pot«, ki ga Karierni centri UL 10. marca 2015 prirejajo na Fakulteti za družbene vede. Dogodek, ki je v celoti brezplačen, bo povezoval vsestranski novinar oddaje Prava ideja in pevec skupine CoverLover: Simon Vadnjal.

Kdaj 10.03.2015, od 09:00 do 15:00
Kje Fakulteta za družbene vede

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 10.03.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Roadshow Koper

Roadshow Koper je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja.

Kdaj 10.03.2015, od 14:00 do 17:00
Kje UIP, Koper

Več informacij >>

Elipsa: Kick the market smarter

Predstavniki najodmevnejših slovenskih kampanj na platformah za množično financiranje vas bodo v tokratni ŠSDMS-jevi Elipsi popeljali skozi vzpone in padce njihovih kampanj, nanje pogledali predvsem skozi marketinška očala in z vami delili trike za uspeh.

Kdaj 10.03.2015, od 18:00 do 20:00
Kje Fakulteta za družbene vede 

Več informacij >>

Podjetništvo kot karierni izziv današnjega časa

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje v sodelovanju s podjetniškim centrom KonektOn organizira dvodnevno brezplačno delavnico z naslovom Podjetništvo kot karierni izziv današnjega časa, ki bo potekala v Ljubljani 11. in 12. marca 2015.

Kdaj od 11.03.2015 do 12.03.2015
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Tečaj nemščine kot priprava na zaposlitev v tujini

Na CDI Univerzumu skozi celo leto nudijo raznoliko ponudbo neformalnih izobraževanj. V decembru vas tako vabijo na tečaj nemščine kot pripravo na zaposlitev v tujini. Gre za začetni tečaj, ki je primeren tudi za tiste brez predznanja.

Kdaj 11.03.2015, od 09:00 do 12:30
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Roadshow Murska Sobota

Roadshow Murska Sobota je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja.

Kdaj 11.03.2015, od 14:00 do 17:00
Kje Pomurski tehnološki park

Več informacij >>

MP šola: Finančno načrtovanje v podjetju

Poleg osnov računovodstva in davkov je naslednja pomembna kategorija v podjetju finančno načrtovanje. Le-to namreč ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled, saj izdan račun še ne pomeni avtomatsko tudi priliva na poslovni račun, kar zahteva načrtovanje.

Kdaj 11.03.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

Roadshow Ljubljana

Roadshow Ljubljana je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja.

Kdaj 12.03.2015, od 14:00 do 17:00
Kje Ljubljanski univerzitetni inkubator

Več informacij >>

Roadshow Maribor

Roadshow Maribor je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja.

Kdaj 13.03.2015, od 14:00 do 17:00
Kje Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM

Več informacij >>


Oznake: ,