Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 15.03.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 17.03.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji: 500 podjetnic

V letu 2015 bo že tretjič organiziran dogodek 500 podjetnic, samo za ženske s podjetno dušo. Rdeča nit dogodka bo: SKUPAJ ZMOREMO VEČ. V tem duhu bodo skrbno izbrani predavatelji, tematike, spremljevalni program in vse ostalo.

Kdaj 18.03.2015, od 07:45 do 15:30
Kje Austria Trend hotel, Ljubljania

Več informacij >>

MP šola: Pravne pasti mladega podjetja

Zaradi pomanjkanja denarnih sredstev si mlada podjetja zelo redko privoščijo pravnika v podjetju, kar pa lahko hitro privede do težav. Pomanjkljivo sestavljene pogodbe, slabo interpretirani pogoji, površno sestavljeni pravilniki – vse to ima lahko hude posledice.

Kdaj 18.03.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

Konferenca Digital Beyond Borders 2015

Prihodnost spletnega oglaševanja v Sloveniji bo akterjem narekovala zvrhano mero digitalne kreativnosti. Brez dobre tehnologije za spletno oglaševanje in analitiko je praktično nemogoče govoriti o učinkovitem marketingu.

Kdaj 18.03.2015, od 09:00 do 14:30
Kje Konferenčna dvorana Kristalne palače – BTC City

Več informacij >>

Poslovna komunikacija za poslovni uspeh

V Tehnološkem Parku v Ljubljani bo 18. marca potekal seminar, kjer boste izvedeli, kako se lahko naučite uspešnega poslovnega komuniciranja. Seminar, s katerega boste zagotovo odnesli mnogo koristnih napotkov in postali uspešnejši poslovnež, boljša podjetnica.

Kdaj 18.03.2015, od 15:30 do 18:00
Kje Tehnološki Park Ljubljana 19, blok B

Več informacij >>

Izobraževanje Priprava spletne strategije [malinca.si]

19. marca se bo zaradi izjemnega zanimanja odvila 3. ponovitev izobraževanja Priprava spletne strategije. Namenjeno je tistim, ki spletne trgovine še nimajo, kot tudi tistim, ki spletno trgovino že imajo in bi radi povečali prodajo preko spleta. Vodi jo Nastja Kramer, Malinca.si.

Kdaj 19.03.2015, od 08:00 do 18:00
Kje Poslovna hiša Unija d.o.o.

Več informacij >>

3. Startup Crawl dan odprtih vrat inovativnih tehnoloških podjetij

Prihaja tretji dan odprtih vrat slovenskih inovativnih tehnoloških podjetij, dogodek, ki javnosti omogoča vpogled v kulturo in delo inovativnega tehnološkega podjetja, ki se v marsičem razlikuje od ustaljenih delovnih in poslovnih navad ter postavlja pozitiven zgled globalnih sodobnih praks.

Kdaj 20.03.2015, od 08:30 do 18:00
Kje Lokacije pisarn slovenskih startupov in tehnoloških podjetij

Več informacij >>


Oznake: , ,