Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 22.03.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Business Integrity Forum CEE 2015

Z namenom širiti podjetniško etiko vas organizacija EuCham vabi k udeležbi na dogodek Business Integrity Forum CEE 2015, ki bo na sporedu v ponedeljek, 23. marca 2015, ob 17. uri v konferenčni sobi EuCham na Madžarskem.

Kdaj 23.03.2015, od 17:00 do 21:00
Kje Madžarska

Več informacij >>

Projekt iTECH: Podjetništvo

Vsi, ki vas zanima, kaj potrebujete za zagon podjetja, kako je uspelo uspešnim podjetjem ali kakšen je vidik delodajalcev pri zaposlovanju, ste vabljeni k udeležbi na 4. sklop projekta iTECH: Podjetništvo.

Kdaj od 23.03.2015 do 26.03.2015
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 24.03.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

MP šola: Blagovna znamka in industrijska lastnina

Ob ustanovitvi podjetja je zaradi pestrosti vseh postopkov in dovoljenj, ki jih moramo pridobiti, skrb za blagovne znamke in industrijsko lastnino pogosto na zadnjem mestu. Žal lahko tovrstna nepremišljenost privede do katastrofalnih posledic za naš posel.

Kdaj 25.03.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

Tečaj “startup marketinga” za mlade podjetnike

V sklopu SmartNinje, šole IT veščin, se bo 25.3.2015 v kreativnem centru Poligon odvijal tečaj STARTUP MARKETINGA. Tečaj bo vodil Jure Doler, izkušen podjetnik ter strokovnjak za digitalni marketing, ki je med drugim sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Kdaj 25.03.2015, od 17:00 do 20:00
Kje Poligon

Več informacij >>

Oznake: , ,