Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 12.04.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 14.04.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

SipaBoards – Kickstarter Launch Party

Po mesecih trdega dela bo ekipa SipaBoards predstavila svoj izdelek celemu svetu. Pridružite se jim lahko v torek, 14. aprila v Gostilni Livada ob Ljubljanici, kjer boste lahko od 10. ure dalje sami preizkusili SipaBoard, ob 18h pa boste skupaj z njimi zagnali Kickstarter kampanjo.

Kdaj 14.04.2015, od 16:00 do 18:00
Kje Gostilna Livada Hladnikova 15, Ljubljana

Več informacij >>

Finance za razvoj socialnega podjetja

Podporno podjetniško okolje DPlac, ki je pred nedavnim pričelo z delovanjem v Ljubljani, dvakrat mesečno organizira Podjetniške večere z družbenim učinkom. Tokrat organizirajo dogodek za vse, ki vas zanimajo informacije o finančnih instrumentih za socialne podjetnike.

Kdaj 14.04.2015, od 17:00 do 19:00
Kje DPlac, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Več informacij >>

Delo MeNE išče 2015

Izboljšajte svoje zaposlitvene možnosti, načrtujte svojo karierno pot pravočasno. Pridite na 12. karierni dan Delo MeNE išče 2015, ki ga organizira karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani v sodelovanju s študentskim društvom Management Group.

Kdaj 15.04.2015, od 08:30 do 17:50
Kje Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Več informacij >>

Marketing ni vedeževanje. Je umetnost v številkah.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije že osmo leto zapored organizira študentsko marketinško konferenco Fanfara. Dogodek je namenjen vsem marketinškim navdušencem, študentom in tistim, ki se z marketingom srečujejo na poslovnem področju.

Kdaj 15.04.2015, od 09:00 do 15:00
Kje Festivalna dvorana v Ljubljani

Več informacij >>

MP šola: Ujemanje produkta in trga

Po definiranju osnovnega produkta in ugotavljanju, kdo bodo zgodnji kupci, kaj je naša edinstvena ponujena vrednost in katere lastnosti določajo bistvo našega produkta, je čas za izdelavo prototipov in njihovega testiranja neposredno na trgu.

Kdaj 15.04.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

Konferenca v Budimpešti

Aprila se bo v Budimpešti odvila mednarodna konferenca namenjena spodbujanju neposrednih naložb v Srednji in Južni Evropi. Pridobili boste najnovejše informacije o naložbenem ozračju ter splošnih trendih gospodarskega razvoja v državah srednje in južne evropske regije.

Kdaj od 16.04.2015 do 17.04.2015
Kje Budimpešta

Več informacij >>

Oznake: , ,