Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 10.05.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

TEDxYouth@Kranj

11. maja bo v Kranju prvič potekal TEDx dogodek. Osredotočen bo na mlade oz. ideje, ki bodo mlade navdihnile in spodbudile k razmišljanju. Na odru Prešernovega gledališča bo svoje ideje predstavilo 10 govorcev, dogajanje pa bo popestrila tudi sodobna plesalka.

Kdaj 11.05.2015, od 18:00 do 21:00
Kje Prešernovo gledališče Kranj

Več informacij >>

Konferenca Trendi na področju družbene odgovornosti

Ekvilib Inštitut in UN GC Slovenija vabita na konferenco Trendi na področju družbene odgovornosti z osrednjo temo Med upravljanjem s tveganji in inovacijami. Soorganizaciji konference se pridružujejo IEDC – Poslovna šola Bled ter Mreža za družbeno odgovornost Slovenije.

Kdaj 12.05.2015, od 08:30 do 16:00
Kje Bled

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 12.05.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Tečaj “startup marketinga” za mlade podjetnike

 V sklopu SmartNinje, šole IT veščin, se bo 12. 5. 2015 v kreativnem centru Poligon odvijal tečaj STARTUP MARKETINGA. Tečaj bo vodil Jure Doler, izkušen podjetnik ter strokovnjak za digitalni marketing, ki je med drugim sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Kdaj 12.05.2015, od 17:00 do 20:00
Kje Poligon

Več informacij >>

PODIM 2015

Samo enkrat letno se v Sloveniji, celo v širši Alpe Adria regiji zgodi, da se na enem mestu sreča več kot 600 startup in uveljavljenih podjetnikov iz več kot 10 držav. Konferenca PODIM 2015 bo tokrat na sporedu 13. in 14. maja v Mariboru.

Kdaj od 13.05.2015 do 14.05.2015
Kje Maribor

Več informacij >>

MP šola: ABC davkov in računovodstva

Po uspešni definiciji problema, izdelavi MVP, njegovi umestitvi na trg in oblikovanju marketinške strategije, je čas, da se izobrazimo tudi s področja vodenja podjetja. Gre za področje, ki je velikokrat zapostavljeno, kar slej ko prej privede do težav pri poslovanju.

Kdaj 13.05.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

PODIM dogodek – Zaženi svoje globalno socialno gibanje in spremeni svet

Javni zavod Cene Štupar in Tehnološki park Ljubljana vas vabita, da se petek, 15. maja 2015, ob 17. uri udeležite in sodelujete na Start:up Ljubljana post PODIM dogodku “Zaženi svoje globalno socialno gibanje in spremeni svet”.

Kdaj 15.05.2015, od 17:00 do 21:00
Kje DPlac, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Več informacij >>

DragonHack

Vas zanima tehnologija? Ste kreativni in bi radi z ekipo ob pomoči mentorjev realizirali idejo? Bi se zgolj želeli družiti z geeki in se naučiti kaj novega? 16. in 17. maja bo na Fakulteti za računalništvo in informatiko potekal prvi slovenski univerzitetni Hackathon, z imenom DragonHack.

Kdaj od 16.05.2015 do 17.05.2015
Kje Fakulteta za računalništvo in informatiko

Več informacij >>


Oznake: , ,