Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 31.05.2015
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Ljubljana, Kunaverjeva 9

Več informacij >>

Lepa gesta open

V torek, 2. junija 2015, ste vabljeni v Centralno postajo Ljubljana, kjer bosta ekipi Lepe geste in Zavoda TiPovej! organizirali dogodek z naslovom Lepa gesta open. Pridružite se ekipi in naredite korak v pravo smer.

Kdaj 02.06.2015, od 09:00 do 16:00
Kje Centralna postaja Ljubljana

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

Spletni računovodski program miniMAX lahko spoznate tudi tako, da se prijavite na brezplačno predstavitev preko sistema spletnih seminarjev. Potrebujete le internetno povezavo, zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo.

Kdaj 02.06.2015, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

24. Startup Cafe: Showroom slovenskih kickstarterjev

Slovenci spet osvajajo Kickstarter! V zadnjih mesecih ne mine teden, da naši podjetniki ne bi pričeli zbirati denarja za svoje ideje na platformi Kickstarter. Vendar je za uspeh na Kickstarterju potrebno ustvariti več kot le dober video in dober produkt.

Kdaj 03.06.2015, od 08:00 do 10:30
Kje Kavarna Sputnik Ljubljana

Več informacij >>

e-Simbioz@ zadnjič pred poletnimi počitnicami!

e-Simbioz@ je za mesec junij še zadnjič pred poletnimi počitnicami pripravila delavnice, ki so bile v preteklih mesecih najbolj obiskane. Tudi v juniju se tako lahko prijavite na tri različne stopnje Excela ter na vikend delavnici InDesigna in Photoshopa.

Kdaj 03.06.2015, od 17:00 do 20:15
Kje Prostori Simbiozinega medgeneracijskega centra

Več informacij >>

Kako do spletne trgovine, ki prodaja?

Podjetniški krog in Malinca vabita na podjetniški dogodek letošnje pomladi! Na dogodku boste skozi osebno izkušnjo Nastje Kramer spoznali pot do spletne trgovine, ki ni samo lepa, ampak tudi prodaja. Spoznali boste, kje se skriva ključ do uspeha.

Kdaj 03.06.2015, od 18:00 do 20:00
Kje CEZAM Ruše, Mariborska cesta 31, 2342 Ruše

Več informacij >>

Najpodjetniška ideja 2014/2015

V četrtek, 4. junija, ste vabljeni na zaključno prireditev Najpodjetniška ideja 2014/2015. Prisluhnili boste zanimivim govorcem, ki so se na svoji poslovni poti srečevali z različnimi izzivi. Prireditev bo potekala v Centru inovativnega podjetništva med 17. in 19. uro.

Kdaj 04.06.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

MP šola: Blagovna znamka in industrijska lastnina

Ob ustanovitvi podjetja je zaradi pestrosti vseh postopkov in dovoljenj, ki jih moramo pridobiti, skrb za blagovne znamke in industrijsko lastnino pogosto na zadnjem mestu. Žal lahko tovrstna nepremišljenost privede do katastrofalnih posledic za naš posel.

Kdaj 04.06.2015, od 17:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več informacij >>

SOS financiranje: glavni kriteriji bank za odobritev kredita

V Bisnode so za uporabnike pripravili poseben program SOS FINANCIRANJE, kjer bodo v treh posameznih sklopih oziroma na treh dogodkih predstavili, kako uspešno pridobiti finančna sredstva. V tretjem sklopu vam bodo predstavili, kakšni so glavni kriteriji bank za odobritev kredita.

Kdaj 05.06.2015, od 08:30 do 11:00
Kje Kavarna Slamič, Ljubljana

Več informacij >>

Oznake: ,