Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 06.07.2014
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Napovednik podjetniških dogodkov

Poletna šola EdIT

Podjetje Comtrade bo letos organiziralo že 18. poletno šolo EdIT, ki študentom nudi možnost, da v praksi preizkusijo in uporabijo svoje znanje. Šola bo potekala od 7. do 18. julija, in sicer na dveh lokacijah – v Ljubljani in Mariboru. 

Kdaj od 07.07.2014 do 18.07.2014
Kje Ljubljana in Maribor

Več informacij >>

Poletna šola programiranja

Poletna šola programiranja bo potekala od 7. do 13. julija 2014 v Novem mestu v organizaciji StartUP Novo mesto. Zaželjeno je, da si udeleženci zagotovijo prenosni računalnik. Kdor si ga ne more, mu ga bodo zagotovili organizatorji. 

Kdaj od 07.07.2014 do 13.07.2014
Kje Novo mesto

Več informacij >>

Pridobitev nepovratnih sredstev EU

V sredo, 9. julija 2014, bo v Ljubljani potekala delavnica na temo pridobivanja nepovratnih sredstev Evropske unije. Namen delavnice je prikazati možnosti pridobivanja nepovratnih sredstev, namenjenih rasti in razvoju malih in srednjih podjetij, ki so na voljo v novi finančni perspektivi.

Kdaj 09.07.2014 od 09:00 do 16:00
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Bisnode Business Speed Networking

Ključnega pomena za uspešen posel so odlične poslovne povezave. Včasih je težko neposredno vzpostaviti stik s sogovornikom o možnem poslovnem sodelovanju, saj ne moremo kar pristopiti k neznancu in mu v roke stisniti svojo vizitko.

Kdaj 10.07.2014 od 08:30 do 11:00
Kje Ljubljana

Več informacij >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje