Napredni poslovni pristopi 2011

Poslanstvo konference Napredni poslovni pristopi s sloganom »Vedno korak pred ostalimi!« je prikazati najbolj napredne poslovne pristope in poslovne rešitve kot odgovore na današnje in prihodnje poslovne potrebe organizacij za izboljšanje uspešnosti, učinkovitosti in konkurenčnosti.
Napredni poslovni pristopi 2011

Napredni poslovni pristopi 2011.

Osrednja tema konference »Napredni poslovni pristopi 2011« je spodbujanje konkurenčnosti organizacij.

Zaradi hitrih sprememb v svetu, ki so posledica globalizacije poslovnih procesov, vedno večje povezanosti in odvisnosti med organizacijami, hitrega razvoja revolucionarnih tehnologij in mobilnih komunikacij ter drugih neprestanih radikalnih inovacij, se poslovodstva organizacij soočajo z vse močnejšo konkurenco.

V takšnih razmerah ni več dovolj, da organizacije oblikujejo prave strategije ali iščejo svoj skriti zaliv v sinjem oceanu. Vse pomembneje postaja to, kako se v svojem celotnem poslovanju vedno znova ter vse hitreje odzivajo na nove spremembe poslovnega okolja in kako se v očeh kupcev razlikujejo od konkurentov. Poslovodstva organizacij in zaposleni zato potrebujejo nova orodja in pristope.

Za vsakega managerja bo zato vedno bolj pomembno vprašanje: »Ali je moja organizacija bolj kot njeni konkurenti pripravljena na hitro prilagajanje vse hitrejšim spremembam v vse bolj kompleksnem zunanjem okolju?«  Zares uspešni managerji se pri tem ne bodo zadovoljili z enkratnim odgovorom, temveč bodo v svoji organizaciji vzpostavili mehanizme soustvarjanja sprememb poslovnega okolja in zagotavljanja trajne konkurenčne prednosti, s čimer jo bodo preoblikovali v visoko konkurenčno organizacijo.

Področja, ki jih morajo poslovodstvo, managerji, projektni vodje, poslovni analitiki, kadrovske službe, službe za zagotavljanje kakovosti, CIO-ji in drugi zaposleni nameniti posebno pozornost, so: inovativni poslovni modeli, fleksibilne organizacijske zmogljivosti, kreativne rešitve za stranke, kultura zmagovitih sinergij.

Organizacije so na podlagi vplivov iz okolja prisiljene na teh in drugih s konkurenčnostjo povezanimi področji neprestano in organizirano iskati nove, napredne, drugačne in edinstvene načine poslovanja, ki jim bodo omogočili razpoznavno konkurenčnost pri njihovih sedanjih in bodočih kupcih.

Napredni poslovni pristopi 2011 prinašajo usmeritve in odgovore na te izzive.

Vir: Poslovni-pristopi.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje