Napredni poslovni pristopi 2011

Poslanstvo konference Napredni poslovni pristopi s sloganom »Vedno korak pred ostalimi!« je prikazati najbolj napredne poslovne pristope in poslovne rešitve kot odgovore na današnje in prihodnje poslovne potrebe organizacij za izboljšanje uspešnosti, učinkovitosti in konkurenčnosti.
Napredni poslovni pristopi 2011

Napredni poslovni pristopi 2011.

Osrednja tema konference »Napredni poslovni pristopi 2011« je spodbujanje konkurenčnosti organizacij.

Zaradi hitrih sprememb v svetu, ki so posledica globalizacije poslovnih procesov, vedno večje povezanosti in odvisnosti med organizacijami, hitrega razvoja revolucionarnih tehnologij in mobilnih komunikacij ter drugih neprestanih radikalnih inovacij, se poslovodstva organizacij soočajo z vse močnejšo konkurenco.

V takšnih razmerah ni več dovolj, da organizacije oblikujejo prave strategije ali iščejo svoj skriti zaliv v sinjem oceanu. Vse pomembneje postaja to, kako se v svojem celotnem poslovanju vedno znova ter vse hitreje odzivajo na nove spremembe poslovnega okolja in kako se v očeh kupcev razlikujejo od konkurentov. Poslovodstva organizacij in zaposleni zato potrebujejo nova orodja in pristope.

Za vsakega managerja bo zato vedno bolj pomembno vprašanje: »Ali je moja organizacija bolj kot njeni konkurenti pripravljena na hitro prilagajanje vse hitrejšim spremembam v vse bolj kompleksnem zunanjem okolju?«  Zares uspešni managerji se pri tem ne bodo zadovoljili z enkratnim odgovorom, temveč bodo v svoji organizaciji vzpostavili mehanizme soustvarjanja sprememb poslovnega okolja in zagotavljanja trajne konkurenčne prednosti, s čimer jo bodo preoblikovali v visoko konkurenčno organizacijo.

Področja, ki jih morajo poslovodstvo, managerji, projektni vodje, poslovni analitiki, kadrovske službe, službe za zagotavljanje kakovosti, CIO-ji in drugi zaposleni nameniti posebno pozornost, so: inovativni poslovni modeli, fleksibilne organizacijske zmogljivosti, kreativne rešitve za stranke, kultura zmagovitih sinergij.

Organizacije so na podlagi vplivov iz okolja prisiljene na teh in drugih s konkurenčnostjo povezanimi področji neprestano in organizirano iskati nove, napredne, drugačne in edinstvene načine poslovanja, ki jim bodo omogočili razpoznavno konkurenčnost pri njihovih sedanjih in bodočih kupcih.

Napredni poslovni pristopi 2011 prinašajo usmeritve in odgovore na te izzive.

Vir: Poslovni-pristopi.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje