Napredni poslovni pristopi 2011

Avtor — 30.05.2011
Poslanstvo konference Napredni poslovni pristopi s sloganom »Vedno korak pred ostalimi!« je prikazati najbolj napredne poslovne pristope in poslovne rešitve kot odgovore na današnje in prihodnje poslovne potrebe organizacij za izboljšanje uspešnosti, učinkovitosti in konkurenčnosti.
Napredni poslovni pristopi 2011

Napredni poslovni pristopi 2011.

Osrednja tema konference »Napredni poslovni pristopi 2011« je spodbujanje konkurenčnosti organizacij.

Zaradi hitrih sprememb v svetu, ki so posledica globalizacije poslovnih procesov, vedno večje povezanosti in odvisnosti med organizacijami, hitrega razvoja revolucionarnih tehnologij in mobilnih komunikacij ter drugih neprestanih radikalnih inovacij, se poslovodstva organizacij soočajo z vse močnejšo konkurenco.

V takšnih razmerah ni več dovolj, da organizacije oblikujejo prave strategije ali iščejo svoj skriti zaliv v sinjem oceanu. Vse pomembneje postaja to, kako se v svojem celotnem poslovanju vedno znova ter vse hitreje odzivajo na nove spremembe poslovnega okolja in kako se v očeh kupcev razlikujejo od konkurentov. Poslovodstva organizacij in zaposleni zato potrebujejo nova orodja in pristope.

Za vsakega managerja bo zato vedno bolj pomembno vprašanje: »Ali je moja organizacija bolj kot njeni konkurenti pripravljena na hitro prilagajanje vse hitrejšim spremembam v vse bolj kompleksnem zunanjem okolju?«  Zares uspešni managerji se pri tem ne bodo zadovoljili z enkratnim odgovorom, temveč bodo v svoji organizaciji vzpostavili mehanizme soustvarjanja sprememb poslovnega okolja in zagotavljanja trajne konkurenčne prednosti, s čimer jo bodo preoblikovali v visoko konkurenčno organizacijo.

Področja, ki jih morajo poslovodstvo, managerji, projektni vodje, poslovni analitiki, kadrovske službe, službe za zagotavljanje kakovosti, CIO-ji in drugi zaposleni nameniti posebno pozornost, so: inovativni poslovni modeli, fleksibilne organizacijske zmogljivosti, kreativne rešitve za stranke, kultura zmagovitih sinergij.

Organizacije so na podlagi vplivov iz okolja prisiljene na teh in drugih s konkurenčnostjo povezanimi področji neprestano in organizirano iskati nove, napredne, drugačne in edinstvene načine poslovanja, ki jim bodo omogočili razpoznavno konkurenčnost pri njihovih sedanjih in bodočih kupcih.

Napredni poslovni pristopi 2011 prinašajo usmeritve in odgovore na te izzive.

Vir: Poslovni-pristopi.si.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje