Nasveti za lažjo pridobitev posojila

Zadnje čase lastniki majhnih podjetij zaradi slabih gospodarskih razmer vse težje pridejo do posojila. Vendar pa lahko s pomočjo naslednjih nasvetov povečate svoje možnosti.
Nasveti za lažjo pridobitev posojila

Posojilo je še vedno mogoče pridobiti.

Najpomembneje je, da posodobite računovodske informacije povezane s poslovanjem podjetja, saj boste tako za banko bolj kredibilni in boste imeli večjo možnost za odobritev kredita.

Kljub gospodarski krizi se še vedno pojavljajo nove priložnosti za pridobivanje posojil, zato je potrebno biti na preži. Sredstva lahko recimo poskusite pridobiti preko katerega izmed razpisov.

Priložnosti pa se ponujajo tudi z uvedbo protikriznih ukrepov, ki so namenjeni spodbujanju majhnih podjetij. Ti pri nas sicer nekoliko zaostajajo, vendar pa jih po zagotovilih oblasti lahko pričakujemo v kratkem.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje