Nasveti za ustanovitev podjetja

Za ustanovitev lastnega podjetja ne potrebujete diplome, kupov denarja ali ogromno izkušenj. Pomagate si lahko z naslednjimi nasveti.
Nasveti za ustanovitev podjetja

Za začetek poslovanja ne potrebujete kupov denarja.

Držite se svojih prepričanj. Nikoli ne odnehajte in ne pustite drugim, da bi vam vsiljevali svoje teorije. Z vztrajnostjo boste prišli dlje, kot bi le s kupi denarja.

Delajte s strastjo. Ko bo postalo težko, vas bo vodila ravno ta strast. Večina tistih, ki poslujejo brez zagona, bo namreč že ob prvi zaostritvi razmer odnehala.

Začnite takoj. Ne čakajte na popolne pogoje za ustanovitev podjetja, saj le-ti morda ne bodo nikoli prišli. Zdaj je pravi trenutek za začetek.

Počnite to, v čemer ste najboljši. Ostala področja zanemarite, saj vas bo osredotočanje na preveč različnih stvari le omejevalo.

Raje uporabite domišljijo kot denar. Denar včasih zakrije dejanske težave. Z uporabo domišljije pa lahko razrešite mnogo težav, prihranite denar in pri tem naletite še na kakšno dobro idejo.

Usmerite se na določen trg. Ne bodite povprečni na večih trgih, raje postanite najboljši na določenem področju in s kvalitetnimi idejami dominirajte na tem trgu.

Zastavite si cilj, ne poti. Poskusite doseči svoj cilj, a nikakor si že na začetku ne zastavite celotne poti. To bi vas namreč lahko le omejevalo na poti do cilja, saj se lahko pot spremeni vsak trenutek.

Ne delajte vedno po pravilih. S tveganjem in preizkušanjem novih idej boste slej ko prej uspeli, medtem ko vas previdnost in večno upoštevanje pravil najbrž ne bosta pripeljala daleč.

Vir: CNBC

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje