Nasveti za ustanovitev podjetja

Za ustanovitev lastnega podjetja ne potrebujete diplome, kupov denarja ali ogromno izkušenj. Pomagate si lahko z naslednjimi nasveti.
Nasveti za ustanovitev podjetja

Za začetek poslovanja ne potrebujete kupov denarja.

Držite se svojih prepričanj. Nikoli ne odnehajte in ne pustite drugim, da bi vam vsiljevali svoje teorije. Z vztrajnostjo boste prišli dlje, kot bi le s kupi denarja.

Delajte s strastjo. Ko bo postalo težko, vas bo vodila ravno ta strast. Večina tistih, ki poslujejo brez zagona, bo namreč že ob prvi zaostritvi razmer odnehala.

Začnite takoj. Ne čakajte na popolne pogoje za ustanovitev podjetja, saj le-ti morda ne bodo nikoli prišli. Zdaj je pravi trenutek za začetek.

Počnite to, v čemer ste najboljši. Ostala področja zanemarite, saj vas bo osredotočanje na preveč različnih stvari le omejevalo.

Raje uporabite domišljijo kot denar. Denar včasih zakrije dejanske težave. Z uporabo domišljije pa lahko razrešite mnogo težav, prihranite denar in pri tem naletite še na kakšno dobro idejo.

Usmerite se na določen trg. Ne bodite povprečni na večih trgih, raje postanite najboljši na določenem področju in s kvalitetnimi idejami dominirajte na tem trgu.

Zastavite si cilj, ne poti. Poskusite doseči svoj cilj, a nikakor si že na začetku ne zastavite celotne poti. To bi vas namreč lahko le omejevalo na poti do cilja, saj se lahko pot spremeni vsak trenutek.

Ne delajte vedno po pravilih. S tveganjem in preizkušanjem novih idej boste slej ko prej uspeli, medtem ko vas previdnost in večno upoštevanje pravil najbrž ne bosta pripeljala daleč.

Vir: CNBC

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje