Nasveti za ustanovitev podjetja

Za ustanovitev lastnega podjetja ne potrebujete diplome, kupov denarja ali ogromno izkušenj. Pomagate si lahko z naslednjimi nasveti.
Nasveti za ustanovitev podjetja

Za začetek poslovanja ne potrebujete kupov denarja.

Držite se svojih prepričanj. Nikoli ne odnehajte in ne pustite drugim, da bi vam vsiljevali svoje teorije. Z vztrajnostjo boste prišli dlje, kot bi le s kupi denarja.

Delajte s strastjo. Ko bo postalo težko, vas bo vodila ravno ta strast. Večina tistih, ki poslujejo brez zagona, bo namreč že ob prvi zaostritvi razmer odnehala.

Začnite takoj. Ne čakajte na popolne pogoje za ustanovitev podjetja, saj le-ti morda ne bodo nikoli prišli. Zdaj je pravi trenutek za začetek.

Počnite to, v čemer ste najboljši. Ostala področja zanemarite, saj vas bo osredotočanje na preveč različnih stvari le omejevalo.

Raje uporabite domišljijo kot denar. Denar včasih zakrije dejanske težave. Z uporabo domišljije pa lahko razrešite mnogo težav, prihranite denar in pri tem naletite še na kakšno dobro idejo.

Usmerite se na določen trg. Ne bodite povprečni na večih trgih, raje postanite najboljši na določenem področju in s kvalitetnimi idejami dominirajte na tem trgu.

Zastavite si cilj, ne poti. Poskusite doseči svoj cilj, a nikakor si že na začetku ne zastavite celotne poti. To bi vas namreč lahko le omejevalo na poti do cilja, saj se lahko pot spremeni vsak trenutek.

Ne delajte vedno po pravilih. S tveganjem in preizkušanjem novih idej boste slej ko prej uspeli, medtem ko vas previdnost in večno upoštevanje pravil najbrž ne bosta pripeljala daleč.

Vir: CNBC

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje