Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus, finančni guru za najmlajše, potrebuje pomoč pri pisanju podjetniškega priročnika. Če ste stari med dvanajst in devetnajst let lahko sodelujete v natečaju v katerem na kratko opišete svoje poslovne izkušnje.
Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus

Avtor literature na področju financ, Peter Bielagus, piše podjetniški priročnik za najstnike in mlajše. Najprej pa si želi spoznati ovire, s katerimi se na svoji poti soočajo najmlajši podjetniki. V eseju, ki mora vsebovati 250 besed, morajo zainteresirani opisati svoj posel, kako so prišli do ideje, kako so se posla lotili (ali se ga nameravajo lotiti), s kakšnimi ovirami se soočajo in kaj bi naredili z glavno nagrado, ki znaša 1000 dolarjev.

Sto najboljših bo za nagrado prejelo knjigo, zmagovalec pa bo poleg finančne nagrade imel še priložnost celodnevnega podjetniškega usposabljanja z Bielagusom.

Zainteresirani mladi podjetniki se lahko prijavijo na elektronski naslov peter@peterbspeaks.com.

Opozorilo: Bodite previdni, da v svojem eseju ne razkrijete preveč podatkov.

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje