Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus, finančni guru za najmlajše, potrebuje pomoč pri pisanju podjetniškega priročnika. Če ste stari med dvanajst in devetnajst let lahko sodelujete v natečaju v katerem na kratko opišete svoje poslovne izkušnje.
Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus

Avtor literature na področju financ, Peter Bielagus, piše podjetniški priročnik za najstnike in mlajše. Najprej pa si želi spoznati ovire, s katerimi se na svoji poti soočajo najmlajši podjetniki. V eseju, ki mora vsebovati 250 besed, morajo zainteresirani opisati svoj posel, kako so prišli do ideje, kako so se posla lotili (ali se ga nameravajo lotiti), s kakšnimi ovirami se soočajo in kaj bi naredili z glavno nagrado, ki znaša 1000 dolarjev.

Sto najboljših bo za nagrado prejelo knjigo, zmagovalec pa bo poleg finančne nagrade imel še priložnost celodnevnega podjetniškega usposabljanja z Bielagusom.

Zainteresirani mladi podjetniki se lahko prijavijo na elektronski naslov peter@peterbspeaks.com.

Opozorilo: Bodite previdni, da v svojem eseju ne razkrijete preveč podatkov.

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje