Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus, finančni guru za najmlajše, potrebuje pomoč pri pisanju podjetniškega priročnika. Če ste stari med dvanajst in devetnajst let lahko sodelujete v natečaju v katerem na kratko opišete svoje poslovne izkušnje.
Natečaj za mlade podjetnike

Peter Bielagus

Avtor literature na področju financ, Peter Bielagus, piše podjetniški priročnik za najstnike in mlajše. Najprej pa si želi spoznati ovire, s katerimi se na svoji poti soočajo najmlajši podjetniki. V eseju, ki mora vsebovati 250 besed, morajo zainteresirani opisati svoj posel, kako so prišli do ideje, kako so se posla lotili (ali se ga nameravajo lotiti), s kakšnimi ovirami se soočajo in kaj bi naredili z glavno nagrado, ki znaša 1000 dolarjev.

Sto najboljših bo za nagrado prejelo knjigo, zmagovalec pa bo poleg finančne nagrade imel še priložnost celodnevnega podjetniškega usposabljanja z Bielagusom.

Zainteresirani mladi podjetniki se lahko prijavijo na elektronski naslov peter@peterbspeaks.com.

Opozorilo: Bodite previdni, da v svojem eseju ne razkrijete preveč podatkov.

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje