Navdihujoči citati uspešnih podjetnikov – 2. del

Trdo delo bo vedno prineslo rezultate. Tega dejstva se zavedajo tudi svetovno znani podjetniki, ki so si status, katerega uživajo danes, težko prigarali. Predstavljamo vam še preostalih 5 citatov najuspešnejših svetovnih podjetnikov.
Kaj storiti, ko nas stranke napadajo na spletu?

Kaj storiti, ko nas stranke napadajo na spletu? (Vir slike: sxc.hu)

Prvih 5 navdihujočih citatov si lahko preberete v novički, objavljeni prejšnji teden: Navdihujoči citati uspešnih podjetnikov – 1. del, v nadaljevanju pa sledi še preostalih 5 citatov.

6. Eric Schmidt: “Poiščite način, da boste rekli “ja” večkrat.”

Bivši direktor Googla, Eric Schmidt, je svoje misli med drugim delil tudi z diplomiranci na Bostonski univerzi. Poudaril je pomen odprtega razmišljanja, kljub temu, da bodo za to morali tudi kdaj izstopiti iz varne cone udobja. Poskušanje novih stvari vodi v nova doživetja, ki lahko osebi popolnoma spremenijo življenje – in to na bolje.

7. Michael Bloomberg: “Občasno boste morali pokazati nekaj agresivnosti.”

Župan New Yorka je bil v svetu podjetništva prisoten več let. Tekom let se je naučil, da je za uspeh najpomembnejša samoiniciativa, samozavest in sposobnost, da se oseba upre želji po odnehanju. Podjetniški svet je namreč zelo zahteven in od ljudi zahteva tudi nekaj agresivnosti.

8. Russell Simmons: “Bodite pozorni na to, kaj ljudje potrebujejo in kaj še ni bilo narejeno.“

Simmons je leta 2009, ko je v svet poslal novo linijo oblačil, razkril skrivnost svojega uspeha na trgu. Povedal je, da je trg poln lukenj, ki jih lahko podjetniki s svojimi produkti oz. storitvami zapolnijo in jim svetoval, da poskušajo. Le s poskušanjem bodo namreč lahko uspeli.

9. Gary Vaynerchuk: “Uspel sem zato, ker mi je bilo mar.“

Gary Vaynerchuk, znani govorec in strokovnjak na področju družbenih medijev, je opisal razlog za svoj uspeh. Vsak dan si je vzel nekaj časa, da je odgovarjal na vsa vprašanja in želje, ki jih je dobil na svojo elektronsko pošto. Ker mu je bilo mar, so ga ljudje vzljubili.

10. Sara Blakely: “Ne bojte se neuspeha.“

Sara Blakely, ustanoviteljica podjetja Spanx, pa je ponovno razkrila že mnogokrat slišan nasvet, in sicer dejstvo, da je neuspeh nekaj pozitivnega. Neuspeh nikoli ni sam po sebi rezultat, vedno je le vmesna točka do uspeha. Pravi neuspeh lahko pomeni le to, da niste zares poskušali.

Vir: Young Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje