Ne pozabite na Dober posel

Že čez nekaj ur ste vabljeni k ogledu četrtega dela resničnostnega šova Dober posel. Investitorji so prejšnjo nedeljo podelili svojo prvo investicijo, bomo morda tudi danes priča čemu podobnemu? Ne zamudite!
Ne pozabite na Dober posel

Ne pozabite na Dober posel (Vir slike: siol.net)

Dober posel je slovenski resničnostni šov, v katerem tekmovalci – podjetniki, skušajo prepričati pet potencialnih investitorjev, da je njihova poslovna ideja vredna njihovega časa in denarja.

Podjetniki imajo tri minute časa, v katerih morajo investitorjem kar najbolje predstaviti svoje podjetje in poslovno idejo, nato pa sledi čas za vprašanja in, če je bila predstavitev uspešna, tudi pogajanja. Še pred samo predstavitvijo podjetja morajo tekmovalci opredeliti znesek, katerega želijo pridobiti od investitorjev, in odstotni delež, ki so ga pripravljeni odstopiti investitorjem v zameno za finančni vložek.

Prejšnjo nedeljo smo videli prvo investicijo. Investitor Branko Drobnak je v produkt, poimenovan iQpon, investiral 60 tisoč evrov investicije, v zameno pa dobil 30 odstotni delež v podjetju. Preberite več o tem: Dober posel: iQpon je prvi, ki je dobil investicijo! >>

Intervju s podjetnikom Dejanom Davidovićem, enem od podjetnikov, ki je uspešno predstavil svojo poslovno idejo, si boste tudi na našem portalu lahko prebrali že v prihodnjih dneh!

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,