Ne-varen iPhone

V treh koraki je možno pridobiti dostop do zaklenjenih iPhonov, ki imajo naloženo programsko opremo različice 2.02.
Ne-varen iPhone

iPhone se sooča z resnimi zapleti.

Težave novega iPhona se kar vrstijo. Prejšnji teden je po tem, ko so prejeli številne pritožbe strank, Apple izdal nadgradnjo programske opreme, ki uporabnikom omogoča hitrejše povezovanje s tretje generacijskimi (3G) brezžičnimi mrežami, sedaj pa jim preglavice povzroča varnostna napaka, ki omogoča neavtoriziranim osebam dostop do zasebnih kontaktov in e-pošte na zaklenjenih napravah.

Na Applu obljubljajo rešitev v najkrajšem možnem času, uporabnikom pa svetujejo, da medtem nastavijo iPhonov gumb “domov” na prikazovanje glasbenih datotek in ne na prikazovanje “priljubljenih”. Takšna napaka lahko Apple veliko stane v konkurenčnem boju z BlackBerrijem, ki je že postal nujen pripomoček podjetnikov.

Apple kljub vsem zapletom ocenjuje, da bodo do konca leta 2008 prodali 10 milijonov kosov novega 3G iPhona, ki je na trg prišel 11. Julija 2008.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje