Ne zamudite največjega seminarja o marketingu

Avtor — 19.05.2014
V okviru iniciative Go Slovenija! so v Akademiji Panta Rei pripravili nov seminar, ki vas bo presenetil z izjemnimi predavatelji, aktualnimi temami in obilico dobre energije za nove zmage. Seminar Mega marketing 2014 bo na sporedu 22.05.2014 od 9h do 16h.
Ne zamudite največjega seminarja o marketingu

Ne zamudite največjega seminarja o marketingu (Vir slike: Panta Rei)

Na seminarju vam bodo največji marketinški strokovnjaki pri nas zaupali, kako lahko svoj marketing naredite bolj učinkovit v današnjih časih, kako lahko za marketinške vložke dobite bistveno boljše rezultate in svoje izkušnje o tem, kaj danes deluje v marketingu in kaj ne. Več informacij >>

Predavali bodo:

  • Bojan Straže: Kje v marketingu izgubljamo največ denarja?
  • Lenja Faraguna: Življenjski marketing – kako vašo blagovno znamko tetovirati v misli, srce in denarnico vaših kupcev?
  • Rok Hrastnik:Skrivnosti prodajno učinkovitega spletnega mesta
  • Matej Špehar: Družabna omrežja so tukaj – kako jih izkoristiti za vaš posel?
  • Robert Rolih: 4S strategija za višanje zaznane vrednost vaših izdelkov in storitev

Seminar bo potekal 22. maja 2014 na Gospodarskem razstavišču, Dunajska cesta 18 (dvorana Urška, 2. nadstropje), Ljubljana. Trajal bo od 9:00 do 16:00 z vmesnimi odmori.

Seminar je organiziran v okviru iniciative “Go Slovenija!“, katero je Akademija Panta Rei pripravila skupaj s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, Zavodom Mladi podjetnik in podjetjem Kadis.

Namen iniciative je, da vam poda znanja in ideje za uspešno poslovanje in za internacionalizacijo vašega poslovanja. Ta iniciativa vam bo nudila nekaj izjemnega, nekaj, kar je bilo doslej na trgu nedostopno.

Več informacij in prijave >>


Oznake: , ,