Nedelovanje gmaila glavna tema na spletu

Zadnjih nekaj ur imajo pri Googlu težave z delovanjem Gmaila. TechCrunch ugotavlja, da je težavo opazilo že na tisoče uporabnikov, ki se pritožujejo prek družbenih omrežij ter mikroblogov.
Nedelovanje gmaila glavna tema na spletu

Google ima težave z delovanjem (vir slike: Google).

V nekaj urah je bilo prek Twitterja tako zaznati nekaj 10.000 tisoč zapisov namenjenih nedelovanju te brezplačne Googlove storitve. Podobno smo opazili tudi sami, ne samo na Twitterju pač pa tudi na sorodnih omrežjih. 

Dogodek nas opozarja na dvoje:

  1. Gmail uporablja zelo veliko ljudi.
  2. Družabne mreže ter mikro blogi so se še enkrat izkazali za izredno učinkovit vir informacij.

Težave z delovanjem je sicer po pričevanji uporabnikov zaznati po celem svetu. Nekateri uporabniki opažajo tudi težave z delovanjem aplikacije Google apps.

 

Zgodbi lahko sledite na TechCrunchu.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje