Nedelovanje gmaila glavna tema na spletu

Avtor — 01.09.2009
Zadnjih nekaj ur imajo pri Googlu težave z delovanjem Gmaila. TechCrunch ugotavlja, da je težavo opazilo že na tisoče uporabnikov, ki se pritožujejo prek družbenih omrežij ter mikroblogov.
Nedelovanje gmaila glavna tema na spletu

Google ima težave z delovanjem (vir slike: Google).

V nekaj urah je bilo prek Twitterja tako zaznati nekaj 10.000 tisoč zapisov namenjenih nedelovanju te brezplačne Googlove storitve. Podobno smo opazili tudi sami, ne samo na Twitterju pač pa tudi na sorodnih omrežjih. 

Dogodek nas opozarja na dvoje:

  1. Gmail uporablja zelo veliko ljudi.
  2. Družabne mreže ter mikro blogi so se še enkrat izkazali za izredno učinkovit vir informacij.

Težave z delovanjem je sicer po pričevanji uporabnikov zaznati po celem svetu. Nekateri uporabniki opažajo tudi težave z delovanjem aplikacije Google apps.

 

Zgodbi lahko sledite na TechCrunchu.

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje