Neformalna izobraževanja in tečaji na CDI Univerzum

Avtor — 05.12.2013
CDI Univerzum, ki že vrsto let skrbi za neformalno izobraževanje odraslih, vam v decembru in januarju ponuja nova neformalna izobraževanja. Lahko izbirate med jezikovnimi, ustvarjalnimi, ekonomskimi in računalniškimi tečaji.
Neformalna izobraževanja in tečaji na CDI Univerzum

CDI Univerzum

Na CDI Univerzumu letos začenjamo z raznoliko ponudbo neformalnih izobraževanj. V decembru in začetku januarja bomo izvajali izobraževanja na naslednjih področjih: jezikovno, ustvarjalno, računalniško in ekonomsko.

Ustvarjalne delavnice bomo začeli z izdelavo mozaika (Želite bližnjim podariti lastne izdelke?), nadaljevali pa z ročno izdelavo voščilnic, izdelavo darilnih škatlic in oblikovanjem različnih elementov (17.12.).

Za jezikovne navdušence v začetku decembra organiziramo tečaj španščine (Se prvič srečujete s španskim jezikom?) z začetkom 4.12., ki mu bo po zaključku sledil tudi nadaljevalni tečaj španščine. Raznolikost jezikovne ponudbe zagotavljamo tudi s posebnostjo – tečajem kitajskega jezika.

Za doseganje boljšega počutja v okolju, v katerem se gibamo, organiziramo tečaj feng šuja (Vaš dom je izhodišče sreče – izkoristite jo!), na katerem se boste seznanili z osnovami te stare modrosti in s tem, kako jo vnesete v svoj življenjski prostor (tečaj bo izveden 9. in 10.12.).

V decembru začenjamo tudi z vrsto naprednih računalniških (od razvoja aplikacij za Andorid in iPhona do SEO in Google Analytics) in ekonomskih seminarjev (Izdelava dashboard poročil za hitro in pravilno poslovno odločitev), ki si vsebinsko sledijo in dopolnjujejo. Za ta segment seminarjev organiziramo brezplačen predstavitveni seminar (10.12.), na katerega vabimo vse, ki jih o seminarjih zanima več.

V ponudbi nam ne manjka tudi institucionalnih usposabljanj (knjigovodska dela, ruski jezik, nemški jezik, prodajna akademija, slepo tipkanje), ki sicer namenjena osebam, prijavljenim na Zavodu za zaposlovanje, vendar se tudi za samoplačnike vedno najde prostor.

Za informacije in prijave na dejavnosti smo vam na voljo preko e-maila info@cdi-univerzum.si in telefonske številke 01/583-92-90), več o naši ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani (www.cdi-univerzum.si).

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje