Nekaj idej za boljšo praznično prodajo

November se izteka in december se približuje s svetlobno hitrostjo, zato le pohitite s prazničnimi ponudbami. V nadaljevanju vam predstavljamo pet idej, ki vam ne bodo vzele veliko časa - pomagale, pa vam bodo povečati praznično prodajo.
Nekaj idej za boljšo praznično prodajo

Nekaj idej za boljšo praznično prodajo. (Vir slike: sxc.hu)

1. Paket s svetlečo pentljo

Ljudje radi kupujejo že sestavljene pakete izdelkov, storitev ali kombinacijo obeh. Naredite paket lastnih produktov in jim nadenite privlačno praznično ime ter obvestite vaše stranke o praznični ponudbi. Ne pozabite predstaviti ponudbe še na socialnih omrežjih in na blogu.

2. Omogočite enostaven nakup in podarjanje

Karkoli ponujate, naj bo ponudba enostavna za nakup in podarjanje. Enostaven nakup omogočajo vrednostni boni, spletna stran z možnostjo takojšnjega nakupa, nakup preko e-pošte, socialnih omrežij ali preko vašega bloga.

3. Več podarite, več dobite

Zakaj ne bi letos delež prodaje namenili v dobrodelne namene? Izberite si najljubšo dobrodelno organizacijo in ji pomagajte.

4. Delite bogastvo in stroške

Najdite si partnerja s katerim boste strankam lahko ponudili večjo vrednost in se z njim lotite praznične promocije.

5. Neprekinjen odnos

Tudi po končani praznični akciji še ni čas za počitek. Glavni namen praznične promocije ni prodati čim več v določenem času, temveč pridobiti čim več strank, katerim boste tudi v prihodnosti prodajali svoje produkte. Zato morate poskrbeti za dober odnos in ga ohranjati.

Vir: startupnation.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje