Nekaj idej za boljšo praznično prodajo

November se izteka in december se približuje s svetlobno hitrostjo, zato le pohitite s prazničnimi ponudbami. V nadaljevanju vam predstavljamo pet idej, ki vam ne bodo vzele veliko časa - pomagale, pa vam bodo povečati praznično prodajo.
Nekaj idej za boljšo praznično prodajo

Nekaj idej za boljšo praznično prodajo. (Vir slike: sxc.hu)

1. Paket s svetlečo pentljo

Ljudje radi kupujejo že sestavljene pakete izdelkov, storitev ali kombinacijo obeh. Naredite paket lastnih produktov in jim nadenite privlačno praznično ime ter obvestite vaše stranke o praznični ponudbi. Ne pozabite predstaviti ponudbe še na socialnih omrežjih in na blogu.

2. Omogočite enostaven nakup in podarjanje

Karkoli ponujate, naj bo ponudba enostavna za nakup in podarjanje. Enostaven nakup omogočajo vrednostni boni, spletna stran z možnostjo takojšnjega nakupa, nakup preko e-pošte, socialnih omrežij ali preko vašega bloga.

3. Več podarite, več dobite

Zakaj ne bi letos delež prodaje namenili v dobrodelne namene? Izberite si najljubšo dobrodelno organizacijo in ji pomagajte.

4. Delite bogastvo in stroške

Najdite si partnerja s katerim boste strankam lahko ponudili večjo vrednost in se z njim lotite praznične promocije.

5. Neprekinjen odnos

Tudi po končani praznični akciji še ni čas za počitek. Glavni namen praznične promocije ni prodati čim več v določenem času, temveč pridobiti čim več strank, katerim boste tudi v prihodnosti prodajali svoje produkte. Zato morate poskrbeti za dober odnos in ga ohranjati.

Vir: startupnation.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje