NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME

Finalisti NERVteh, SeniorPad in SQBZY so najboljše tri ekipe letošnjega pospeševalnika idej ITIME. Strokovno komisijo so prepričale z odlično ekipo, zavzetostjo, inovativnim pristopom ter s stopnjo razvitosti poslovne ideje.
NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME

NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME (Vir slike: ITIME)

Najbolj prepričljive ekipe

Letošnjega pospeševalnika ITIME se je udeležilo 17 ekip. Izmed vseh sodelujočih je sedem ekip izpolnilo kriterije za preboj med finaliste, ki so se danes predstavili strokovni komisiji. Najbolj prepričljive so bile ekipe: NERVteh, ki razvija učni simulator vožnje, s katerim želijo zmanjšati število prometnih nesreč, SeniorPad s programsko opremo, ki rešuje izzive uporabe IKT tehnologij v tretjem življenjskem obdobju ter SQBZY, ki razvija integriran informacijski sistem za potapljaške centre in rekreativne potapljače. Preostali štirje finalisti so Kawboom, Privarčujte.si, Shop or Drop in Yorefy.

Izbor zmagovalne ekipe

Petčlanska strokovna komisija v sestavi Matic Bitenc, direktor podjetja Toshl; Roman Kužnar, direktor RC IKT iz Kranja; Martin Pregl, tehnološki strokovnjak iz Microsofta, Nina Mazgan, direktorica Meta Ingenium in Damjan Matičič, direktor podjetja Koofr, je sedem finalistov ocenjevala glede na predanost in izkušenost podjetniške ekipe, stopnjo razvitosti in inovativnosti rešitve, v luči obsega in potenciala komercializacije rešitve na globalnem trgu ter dovršenosti poslovnega modela.

Privlačen paket nagrad za tri najboljše ekipe

»Namen programa ekipam z uporabo sodobnih metodologij pomagati dokončno razviti poslovno idejo in preveriti predpostavke poslovne ideje na trgu, zato smo oblikovali program in paket nagrad, ki jim bo omogočil prav to,« je povedal Urban Lapajne, organizacijski vodja projekta.

Najboljše tri ekipe bodo tako prejele celodnevno delavnico z Ashem Maurya, avtorjem svetovne uspešnice Running Lean, udeležbo na vrhunski mednarodni konferenci PODIM, denarno nagrado v višini 500 EUR, možnost brezplačnega koriščenja delovnega prostora v eni izmed šestih lokacij Start:up Geek House Slovenija, paket tehnoloških in promocijskih storitev Microsoft BizSpark in udeležbo na PROFIS mednarodni investicijski konferenci v Budimpešti.

Vir: ITIME

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje