NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME

Finalisti NERVteh, SeniorPad in SQBZY so najboljše tri ekipe letošnjega pospeševalnika idej ITIME. Strokovno komisijo so prepričale z odlično ekipo, zavzetostjo, inovativnim pristopom ter s stopnjo razvitosti poslovne ideje.
NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME

NERVteh, SeniorPad in SQBZY zmagovalci letošnjega ITIME (Vir slike: ITIME)

Najbolj prepričljive ekipe

Letošnjega pospeševalnika ITIME se je udeležilo 17 ekip. Izmed vseh sodelujočih je sedem ekip izpolnilo kriterije za preboj med finaliste, ki so se danes predstavili strokovni komisiji. Najbolj prepričljive so bile ekipe: NERVteh, ki razvija učni simulator vožnje, s katerim želijo zmanjšati število prometnih nesreč, SeniorPad s programsko opremo, ki rešuje izzive uporabe IKT tehnologij v tretjem življenjskem obdobju ter SQBZY, ki razvija integriran informacijski sistem za potapljaške centre in rekreativne potapljače. Preostali štirje finalisti so Kawboom, Privarčujte.si, Shop or Drop in Yorefy.

Izbor zmagovalne ekipe

Petčlanska strokovna komisija v sestavi Matic Bitenc, direktor podjetja Toshl; Roman Kužnar, direktor RC IKT iz Kranja; Martin Pregl, tehnološki strokovnjak iz Microsofta, Nina Mazgan, direktorica Meta Ingenium in Damjan Matičič, direktor podjetja Koofr, je sedem finalistov ocenjevala glede na predanost in izkušenost podjetniške ekipe, stopnjo razvitosti in inovativnosti rešitve, v luči obsega in potenciala komercializacije rešitve na globalnem trgu ter dovršenosti poslovnega modela.

Privlačen paket nagrad za tri najboljše ekipe

»Namen programa ekipam z uporabo sodobnih metodologij pomagati dokončno razviti poslovno idejo in preveriti predpostavke poslovne ideje na trgu, zato smo oblikovali program in paket nagrad, ki jim bo omogočil prav to,« je povedal Urban Lapajne, organizacijski vodja projekta.

Najboljše tri ekipe bodo tako prejele celodnevno delavnico z Ashem Maurya, avtorjem svetovne uspešnice Running Lean, udeležbo na vrhunski mednarodni konferenci PODIM, denarno nagrado v višini 500 EUR, možnost brezplačnega koriščenja delovnega prostora v eni izmed šestih lokacij Start:up Geek House Slovenija, paket tehnoloških in promocijskih storitev Microsoft BizSpark in udeležbo na PROFIS mednarodni investicijski konferenci v Budimpešti.

Vir: ITIME

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje