NERVTeh zmagal na tekmovanju inovativnih startupov v Budimpešti!

Na mednarodnem investicijskem forum in startup tekmovanju SEE Innovation Competition je s konkurenco pometla slovenska ekipa NERVTeh, zmagovalka letošnjega slovenskega nacionalnega tekmovanja iTime pospeševalnika.
NERVTeh zmagal na tekmovanju inovativnih startupov v Budimpešti!

NERVteh zmagal na tekmovanju inovativnih startupov v Budimpešti! (Vir slike: Facebook – NERVteh)

Ekipe so se za polfinale borile v dopoldanskem delu

Na forumu so se predstavile ekipe iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Madžarske, Italije, Romunije, Srbije, Slovenije in Slovaške.

V dopoldanskem delu so ekipe investitorje skušale navdušiti za uvrstitev v polfinalni večerni del, v katerem je bilo prostora za osem finalistov.

Za uvrstitev v finale tekmovanja sta se potegovala tudi dva slovenska predstavnika: ekipa SQBZY, članica Tehnološkega parka Ljubljana, in sicer s poslovno idejo o zbiranju podatkov o podvodnem svetu za potapljače in plavalce; ter ekipa NERVTeh, zmagovalka letošnjega slovenskega nacionalnega tekmovanja iTime pospeševalnika, in sicer s poslovno idejo o cenovno dostopnim avtomobilskim simulatorjem za zmanjšanje avtomobilskih nesreč.

V popoldanskem delu pa je sledil veliki finale

V finalnem delu se je predstavilo osem podjetniških ekip:

  • Anteam – Italija – programski produkti, ki razširjajo funkcionalnosti najbolj razširjenih CMS platform.
  • Evnt.ee – Slovaška – aplikacija, ki omogoča interakcije in povezovanje na množičnih družabnih dogodkih.
  • NERVTeh – Slovenija – cenovno dostopni avtomobilski simulator za zmanjšanje avtomobilskih nesreč.
  • Wadex – Italija – spletni sistem za avtomatsko izmenjavo rabljenih materialov na trgu reciklažnih materialov za zagotavljanje stabilnih odkupnih cen materiala.
  • ZeaLab Products – Madžarska – spletna aplikacija, ki pomaga zmanjšati kilograme, na osnovi beleženja športnih aktivnosti z vzdrževanjem virtualnega hišnega ljubimčka (Tamagochi).
  • e-Quantification – Romunija – platforma za povezovanje lastnikov malih generatorjev obnovljive energije z energetskimi operaterji.
  • Sauper Umweltdatentechnik – Avstrija – merilec in programska oprema za zagotavljanje varčne porabe energije v stavbah.
  • ZedNet Informatika – Madžarska – sistem za sledenje, komunikacijo in uporabnikovo sporočanje razvijalcu napake na spletnih straneh.

Investitorji so za najboljšo poslovno idejo tekmovanja SEE Innovation Competition razglasili slovensko podjetniško ekipo NERVTeh. Drugo mesto je pripadlo podjetniški ideji WADEX iz Italije, tretje pa podjetniški ekipi ZedNet Informatiki iz Madžarske.

Nagradili so tudi najboljšo »zeleno« poslovno idejo tekmovanja, ki je pripadla podjetniški ideji e-Quantification iz Romunije ter najboljšo poslovno idejo startup podjetnice oz. inovatorke mednarodnega investicijskega foruma, ki je pripadla podjetniški ekipi Sauper Umweltdatatechnik iz Avstrije.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje