Neskončna komunikacija že za 17,99 evra

Avtor — 16.02.2014
Si.mobil je osvežil pakete NESKONČNI, ki so z uvedbo novega paketa XS odslej na voljo že za 17,99 EUR. Vsi paketi NESKONČNI vključujejo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja in neskončne količine sporočil.
Neskončna komunikacija že za 17,99 evra

Neskončna komunikacija že za 17,99 evra

Paketa S in M sedaj vključujeta do 150 odstotkov več mobilnega interneta, paket L pa je postal poponoma neskončen, saj poleg brezplačnih prejetih klicev znotraj EU vključuje tudi neskončne količine mobilnega interneta. Vključene količine mobilnega interneta se bodo v mesecu marcu samodejno povečale tudi vsem obstoječim uporabnikom paketov NESKONČNI.

Si.mobilovim zasebnim uporabnikom so na voljo osveženi paketi NESKONČNI, s katerimi bodo popolnoma brez skrbi, saj nudijo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja, neskončne količine sporočil in še veliko več mobilnega interneta – količine prenosa podatkov so povečali za tudi do 150 %, medtem ko mesečna naročnina ostaja enaka, na paketu Neskončni L pa je količina mobilnega interneta neskončna. Z izbiro enega izmed paketov NESKONČNI bodo imeli uporabniki popoln nadzor nad stroški uporabe v Sloveniji, predvsem pa bodo podatke lahko prenašali še bolj brezskrbno kot do sedaj.

Paketi NESKONČNI vključujejo:

  • neskončne pogovore v VSA omrežja v Sloveniji
  • neskončna sporočila SMS/MMS v Sloveniji
  • povečane količine prenosa podatkov tudi do 150 %
  • 4G hitrost in dohodne klice znotraj EU na najvišjem paketu

Še nižja mesečna naročnina na paketih NESKONČNI

Uporabniki, ki ne potrebujejo novega telefona, lahko izkoristijo do 4 EUR popusta na mesečno naročnino. Popust pridobijo ob vezavi za 24 mesecev, vendar se lahko kadarkoli v tem obdobju odločijo tudi za nakup novega telefona. V tem primeru se bodo odrekli popustu na mesečno naročnino, prejeli pa bodo možnost nakupa telefona po akcijski ceni.

Vir: Si.mobil


Oznake: , ,