Nespametna poteza Walmarta – video downloads podpira samo Internet Explorer

Walmart je sprva imel težave pri prikazovanju njihove nove spletne strani v Firefoxu, sedaj pa so se enostavno odločili, da stran ne bo podpirala prav nobenega drugega brskalnika razen Internet Explorerja.
Nespametna poteza Walmarta - video downloads podpira samo Internet Explorer

WalMart

Pred kratkim smo pisali o ameriški verigi Walmart oziroma o njihovih načrtih za prodajo filmov preko interneta. No, stvar že stoji, a na žalost deluje le z Microsoftovim Internet Explorerjem, saj nas (če uporabljamo kak drug brskalnik) pozdravi naslenje sporočilo:

Unsupported Browser We're sorry ...

Our website requires the browser Internet Explorer version 6 or higher.
It appears that you are using Firefox, Safari, or another browser that
Wal-Mart Video Downloads doesn't currently support. Click here to get Internet Explorer for free from Microsoft.

Thank You


Vsekakor gre za nepremišljeno potezo, saj je IE v primerjavi s Firefoxom, Safarijem, Opero, Konquerorjem, itd. bistveno manj varen brskalnik, sploh njegova šesta različica. Zdi se, da je ta poteza le posledica lenobe Walmartovih programerjev, saj je načeloma lažje in hitreje narediti stran, ki dela v večini ostalih brskalnikih, a so zgleda najprej naredili zadevo za IE, nato pa dvignili roke.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje