Nespametna poteza Walmarta – video downloads podpira samo Internet Explorer

Walmart je sprva imel težave pri prikazovanju njihove nove spletne strani v Firefoxu, sedaj pa so se enostavno odločili, da stran ne bo podpirala prav nobenega drugega brskalnika razen Internet Explorerja.
Nespametna poteza Walmarta - video downloads podpira samo Internet Explorer

WalMart

Pred kratkim smo pisali o ameriški verigi Walmart oziroma o njihovih načrtih za prodajo filmov preko interneta. No, stvar že stoji, a na žalost deluje le z Microsoftovim Internet Explorerjem, saj nas (če uporabljamo kak drug brskalnik) pozdravi naslenje sporočilo:

Unsupported Browser We're sorry ...

Our website requires the browser Internet Explorer version 6 or higher.
It appears that you are using Firefox, Safari, or another browser that
Wal-Mart Video Downloads doesn't currently support. Click here to get Internet Explorer for free from Microsoft.

Thank You


Vsekakor gre za nepremišljeno potezo, saj je IE v primerjavi s Firefoxom, Safarijem, Opero, Konquerorjem, itd. bistveno manj varen brskalnik, sploh njegova šesta različica. Zdi se, da je ta poteza le posledica lenobe Walmartovih programerjev, saj je načeloma lažje in hitreje narediti stran, ki dela v večini ostalih brskalnikih, a so zgleda najprej naredili zadevo za IE, nato pa dvignili roke.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje