Nespametna poteza Walmarta – video downloads podpira samo Internet Explorer

Walmart je sprva imel težave pri prikazovanju njihove nove spletne strani v Firefoxu, sedaj pa so se enostavno odločili, da stran ne bo podpirala prav nobenega drugega brskalnika razen Internet Explorerja.
Nespametna poteza Walmarta - video downloads podpira samo Internet Explorer

WalMart

Pred kratkim smo pisali o ameriški verigi Walmart oziroma o njihovih načrtih za prodajo filmov preko interneta. No, stvar že stoji, a na žalost deluje le z Microsoftovim Internet Explorerjem, saj nas (če uporabljamo kak drug brskalnik) pozdravi naslenje sporočilo:

Unsupported Browser We're sorry ...

Our website requires the browser Internet Explorer version 6 or higher.
It appears that you are using Firefox, Safari, or another browser that
Wal-Mart Video Downloads doesn't currently support. Click here to get Internet Explorer for free from Microsoft.

Thank You


Vsekakor gre za nepremišljeno potezo, saj je IE v primerjavi s Firefoxom, Safarijem, Opero, Konquerorjem, itd. bistveno manj varen brskalnik, sploh njegova šesta različica. Zdi se, da je ta poteza le posledica lenobe Walmartovih programerjev, saj je načeloma lažje in hitreje narediti stran, ki dela v večini ostalih brskalnikih, a so zgleda najprej naredili zadevo za IE, nato pa dvignili roke.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje