Newegg za varnost spletnega nakupovanja pripravljen plačati od 1 do 2 milijona dolarjev

Avtor — 28.07.2008

Pri Neweggu lahko kupujete računalniško opremo vse od leta 2001 dalje. Da poslujejo odlično, kažejo mnogi kazalci. Kljub temu, da je podjetje dokaj mlado, so ustvarili že skoraj 2 milijardi prihodkov in se na lestvici internetnih prodajalcev uvrstili na visoko, deseto mesto.

Newegg za varnost spletnega nakupovanja pripravljen plačati od 1 do 2 milijona dolarjev

Newegg

Zaupanje postaja vse pomembnejši dejavnik spletnega nakupovanja, na kar
IT strokovnjaki opozarjajo že vrsto let. Zaradi pomanjkanja zaupanja
obiskovalcev se utegne izjaloviti marsikateri preizkušeni marketinški
prijem. Dobro spletno poslovanje ni le rezultat dobre ponudbe,
konkurenčnih cen in odličnega marketinga, pač pa tudi dobro in obiskovalcu prijazno rešeno vprašanje varnosti nakupovanja.

Newegg ima številne zadovoljne kupce in odlične ocene in predstavlja zgled marsikateri spletni trgovini, ki se šele prebija na trg. Na spletni strani Internetretailer lahko najdemo številne podatke, med drugim tudi 500 najuspešnejših prodajalcev preko spleta. Podatek o Newegg se nahaja tukaj.

V letošnjem letu nameravajo v podjetju za povečanje varnosti nameniti med 1 in 2 milijona dolarjev. Za več informacij o tem priporočam klik na povezavo. Pričakovati je, da bodo s še bolj odločnimi ukrepi sledili trendu tudi ostali večji igralci na spletu, ker postaja varnost nekaj, kar ljudje vse pogosteje in upravičeno zahtevajo.

Zelo aktiven pri zagotavljanju varnosti je tudi PayPal, ki se sooča z več kot enim phishing napadom dnevno (v povprečju), ima zaradi tega ogromno poslovne škode. Soočajo se tudi z velikimi količinami antireklame, ki jo ustvarijo nezadovoljni, oškodovani ali ogoljufani uporabniki.