Nič več Scrabulousa v ZDA in Kanadi

Na Facebooku onemogočena priljubljena igra Scrabulous.
Nič več Scrabulousa v ZDA in Kanadi

Facebook v sporu Hasbro-Scrabulous nevtralen

Igra Scrabulous je očitna kopija igre Scrabble, katere licenčni lastnik je podjetje Hasbro. Mnogi se čudijo, kako je Scrabulousu sploh uspelo tako dolgo izogibati se prepovedi igre. Podjetje Hasbro je na Facebooku lansiralo svojo aplikacijo Scrabble  in tožilo Scrabulous ter njegove kreatorje zaradi kršenja avtorskih pravic.

Od Facebook-a so zahtevali, da odstrani igro zaradi kršenja avtorskih pravic in čeprav na Facebooku uradno niso sporočili nič, so očitno upoštevali prošnjo Hasbra in uvedli prepoved igre v ZDA in Kanadi. Facebook v celotni zadevi zavzema nevtralno pozicijo, Scrabulous pa je še vedno dostopen uporabnikov drugod po svetu.

Vir: New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje