NIL kot del globalnega partnerstva

Avtor Borut Borštnik — 20.10.2010
Komentiraj!
Slovensko podjetje Nil nadaljuje uspešno delovanje v globalnem IT prostoru, saj je bilo septembra sprejeto v partnerstvo VCE. Partnerstvo, ki so ga ustanovili veliki igralci Cisco, EMC in VMware, je namenjeno osveščanju o prednostih in spodbujanju uvedbe virtualizacijskih tehnologij v podjetja.
NIL kot del globalnega partnerstva

Nil nadaljuje uspešno delovanje v globalnem IT prostoru.

Gre za popolnoma novo obliko sodelovanja med vodilnimi ponudniki IT rešitev, ki s skupnim razvojem, enovitimi storitvami in s partnerskim delovanjem strankam ponujajo poenostavljeno in izjemno učinkovito transformacijo podatkovnih centrov. Tak prehod v zasebni oblak ob minimalnih tveganjih obljublja drastično znižanje kapitalskih in operativnih stroškov, saj podjetjem infrastrukture enostavno ni potrebno več kupovati.

Partnerstvo VCE podjetjem ponuja že pripravljene IT infrastrukturne pakete ter enoten kontakt za svetovanje, projektiranje, storitve, strateško načrtovanje in podporo.

Sprejem pomeni za podjetje NIL veliko priznanje, saj morajo partnerji VCE izpolnjevati zelo stroge zahteve ter pri tem zagotavljati visoke standarde kakovosti. Selektiven postopek je tudi vzrok, da je v partnerstvo vključenih le 82 globalnih IT podjetij.


Več o skupini NIL:

Slovensko podjetje NIL je v več kot dvajsetih letih obstoja svoje uspešno delovanje širilo v številne države in tako postopoma oblikovalo skupino NIL, ki je vodilni evropski ponudnik rešitev na področju podatkovnih komunikacij. Dejavnosti podjetja obsegajo svetovanje, načrtovanje,  in asistenco pri delovanju in uporabi omrežij ter izobraževanje. NIL trenutno zaposluje več kot 70 strokovnjakov z različnih področij in strateško sodeluje s podjetji Cisco Systems, Microsoft, VMware in HP. htttp://www.nil.si


Ne spreglejte: Skupaj s podjetjem NIL organiziramo brezplačno 
izobraževanje o Računalništvu v oblaku!
shranjeno pod: , ,
Prijavi se na e-novice!