Nimate časa za nakupovanje? Pokličite Cheryl!

Tako bi se lahko glasila reklama za startup, ki ga je s prijateljico ustanovila Cheryl Han. Zase pravi, da je bila vedno tista, ki je dobila povabilo od prijateljic na nakupovalni pohod, saj ima cel kup zanimivih idej za stil.
Nimate časa za nakupovanje? Pokličite Cheryl!

Keaton Row najprej potrebuje podatke o uporabnici (Vir slike: Keaton Row).

Pet let je preživela v svetu spletnih trgovin in luksuznih dobrin, zato dobro ve, česa si ženske želijo, je prepričana. Hanova je nato skupaj s prijateljico Eleanor Mak, obe sta zaključili študij na harvardski poslovni šoli, naredila korak v tej smeri. Prepoznali sta poslovno priložnost, kako osebni stajling narediti bolj dostopen ženskam, ki dolgo časa preživijo na delovnih mestih.

Pred dvemi leti sta Hanova in Makova ustanovili Keaton Row, spletno platformo, ki združuje ženske, ki so prezaposlene, da bi nakupovale v družbi stilistov. Njuna stajling storitev je brezplačna, ponuja pa spletne nakupe nekaterih blagovnih znamk.

Kako deluje? Ob vstopu na spletno stran uporabnica odgovori na nekaj vprašanj, da sistem dobi osnovne informacije o osebnem stilu. Platformo zanimajo vzorci, barve, dolžina kril, ki jih nosi uporabnica, telesna struktura, zaposlitev, naslov, rojstni dan in podobno. Uporabnico povpraša tudi, v katerem cenovnem razredu izbira oblačila, saj na podlagi tega izbere oblačila od svojih partnerjev (Shopbop, Nordstrom, Asos in drugi). Sledijo še podatki o velikosti oblačil, čevljev, nedrčka. Uporabnica lahko nato izbira med tremi možnostmi: nasvet stilista, ogled brezplačnega kataloga in naročilo izdelkov.

Navdih za stiliste in navdih za zapravljanje

V čem sta drugačni? Poudarjata, da je prek Keaton Row delo stilista omogočeno vsem. Keaton Row je v tem času postal mešanica spletne trgovine, ki daje navdih tako stilistom kot tistim, ki želijo opraviti nakup oblačil za svoje prijatelje in družinske člane. Na platformi lahko najdemo več kot 2 tisoč stilistov.

Pa so vsi stilisti res tako dobri, da bi jim zaupali, se verjetno sprašujete. Mladenki odgovarjata: »Spodbujava vse, ki obožujejo modo, da jo preizkusijo. Ni nujno, da dobrega stilista naredi kakovost,« sta dodali za tuje medije.

Prejeli 6 milijonov dolarjev težko investicijo

Njun naslednji korak je mobilna aplikacija. Kot pravita, sta predani oblikovanju storitve, ki dela korak več kot le sodelovanje s strankami, in sicer s stilisti. Njuno željo, voljo in ambicioznost so pred kratkim prepoznali tudi investitorji, ko so v njun startup investirali kar 6 milijonov dolarjev.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje