Nimate časa za nakupovanje? Pokličite Cheryl!

Tako bi se lahko glasila reklama za startup, ki ga je s prijateljico ustanovila Cheryl Han. Zase pravi, da je bila vedno tista, ki je dobila povabilo od prijateljic na nakupovalni pohod, saj ima cel kup zanimivih idej za stil.
Nimate časa za nakupovanje? Pokličite Cheryl!

Keaton Row najprej potrebuje podatke o uporabnici (Vir slike: Keaton Row).

Pet let je preživela v svetu spletnih trgovin in luksuznih dobrin, zato dobro ve, česa si ženske želijo, je prepričana. Hanova je nato skupaj s prijateljico Eleanor Mak, obe sta zaključili študij na harvardski poslovni šoli, naredila korak v tej smeri. Prepoznali sta poslovno priložnost, kako osebni stajling narediti bolj dostopen ženskam, ki dolgo časa preživijo na delovnih mestih.

Pred dvemi leti sta Hanova in Makova ustanovili Keaton Row, spletno platformo, ki združuje ženske, ki so prezaposlene, da bi nakupovale v družbi stilistov. Njuna stajling storitev je brezplačna, ponuja pa spletne nakupe nekaterih blagovnih znamk.

Kako deluje? Ob vstopu na spletno stran uporabnica odgovori na nekaj vprašanj, da sistem dobi osnovne informacije o osebnem stilu. Platformo zanimajo vzorci, barve, dolžina kril, ki jih nosi uporabnica, telesna struktura, zaposlitev, naslov, rojstni dan in podobno. Uporabnico povpraša tudi, v katerem cenovnem razredu izbira oblačila, saj na podlagi tega izbere oblačila od svojih partnerjev (Shopbop, Nordstrom, Asos in drugi). Sledijo še podatki o velikosti oblačil, čevljev, nedrčka. Uporabnica lahko nato izbira med tremi možnostmi: nasvet stilista, ogled brezplačnega kataloga in naročilo izdelkov.

Navdih za stiliste in navdih za zapravljanje

V čem sta drugačni? Poudarjata, da je prek Keaton Row delo stilista omogočeno vsem. Keaton Row je v tem času postal mešanica spletne trgovine, ki daje navdih tako stilistom kot tistim, ki želijo opraviti nakup oblačil za svoje prijatelje in družinske člane. Na platformi lahko najdemo več kot 2 tisoč stilistov.

Pa so vsi stilisti res tako dobri, da bi jim zaupali, se verjetno sprašujete. Mladenki odgovarjata: »Spodbujava vse, ki obožujejo modo, da jo preizkusijo. Ni nujno, da dobrega stilista naredi kakovost,« sta dodali za tuje medije.

Prejeli 6 milijonov dolarjev težko investicijo

Njun naslednji korak je mobilna aplikacija. Kot pravita, sta predani oblikovanju storitve, ki dela korak več kot le sodelovanje s strankami, in sicer s stilisti. Njuno željo, voljo in ambicioznost so pred kratkim prepoznali tudi investitorji, ko so v njun startup investirali kar 6 milijonov dolarjev.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje