NiteoWeb v svojo ekipo vabi internetnega marketingarja

Avtor — 16.09.2016
Leta 2007 ustanovljeno tehnološko podjetje NiteoWeb, ki ima sedež v Ljubljani, a razvija predvsem spletne produkte za ameriške in britanske naročnike, išče nove okrepitve za svojo ekipo: iščejo internetnega marketingarja z izkušnjami.
NiteoWeb v svojo ekipo vabi internetnega marketingarja

NiteoWeb v svojo ekipo vabi internetnega marketingarja (Vir slike: Pixabay.com)

Delo bo zajemalo spletno prodajo njihovih produktov, kar vključuje vzpostavitev prodajnega lijaka (t.i. Sales Funnels), sestavljanje prodajnih e-sporočil, iskanje najprimernejših mest za spletno oglaševanje ter optimizacijo stroškov, namenjenih za oglaševanje.

Iščejo osebo, ki:

 • je preko spleta že uspešno prodala storitve ali produkte v vrednosti vsaj 1.000 dolarjev;
 • je v Facebook oglaševanje vložila vsaj 100 dolarjev;
 • je v Google AdWords oglaševanje vložila vsaj 100 dolarjev;
 • se spozna na naslednja področja: squeeze pages, optins, funnels, CTR, CVR, CPC, CPM,
 • obvlada pisno izražanje v angleškem jeziku.

Prednost pri zaposlitvi bo imela oseba, ki ima izkušnje s prodajo programske opreme, poznavanje SEO ali osnovno znanje HTML/CSS.

Novemu sodelavcu nudijo:

 • delo na zanimivih projektih z odličnimi sodelavci;
 • dinamično in zabavno delovno okolje;
 • dolgoročno zaposlitev. 

Življenjepise sprejemajo po elektronski pošti na naslov: jobs (at) niteoweb.com. V zadevo vpišite: “Prijava na delovno mesto internetnega marketingarja” ter dodajte, da ste oglas za delovno mesto našli na portalu www.mladipodjetnik.si.

Zakaj se splača pridružiti podjetju NiteoWeb?

Predvsem zato, ker se bo z novim sodelavcem ravnalo kot z odraslo osebo: zaupana mu bo odgovornost, da svoje delo opravlja najbolje, kot zna. Po uspešno zaključenem začetnem izobraževanju bo novi sodelavec postal popolnoma samostojen člen podjetja in si bo lahko sam določal svoj delovni urnik ter si izbiral lokacijo, od koder bo opravljal svoje delo. Pomembno je le, da bo delo kvalitetno opravljeno in da se bo novi sodelavec dobro razumel s preostalimi člani ekipe. 

Podjetje ne deluje po sistemu hierarhije. Ustanovitelja želita v prvi vrsti odstraniti ovire, ki preprečujejo nemoteno delo, ter sodelavcem pomagati, da delo opravljajo še bolj učinkovito. Vse odločitve so odprte za debato, ne glede na to, kdo jih sprejema.

Šele ko celotna ekipa svoje delo opravlja kar najbolje, lahko dobro posluje tudi podjetje. In ko podjetje posluje dobro, si celotna ekipa deli ustvarjeni dobiček.

Zaposlitev vključuje:

 • 7,5 urni delavnik;
 • 165 ur (22 dni) plačanega dopusta na leto;
 • 1 dan na mesec je priznan kot dela prost dan
 • plačane nadure (30% več).

Pridružili se boste odlični ekipi, ki svoje delo opravlja iz različnih destinacij povsod po svetu, na razburljivih in zanimivih projektih, medtem pa se boste naučili tudi ogromno novega. 

Življenjepise sprejemajo po elektronski pošti na naslov: jobs (at) niteoweb.com. V zadevo vpišite: “Prijava na delovno mesto internetnega marketingarja” ter dodajte, da ste oglas za delovno mesto našli na portalu www.mladipodjetnik.si.

Več informacij o podjetju: www.niteoweb.com/about

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje