NLP Learning Coach

Organizacija UJE povezuje množico strokovnjakov NLP Coach, specializiranih za pomoč otrokom, ki imajo težave pri učenju. Vse zainteresirane sedaj vabijo, da se udeležijo šolanja za pridobitev certifikatov Learning Coach, ki bo potekalo v oktobru 2013.
NLP Learning Coach

NLP Learning Coach

Komu je program namenjen?

Vsem, ki želite izboljšati komunikacijo v odnosih. Vsem, ki ste že coachi in delate z otroki, vzgojitelji in učitelji. Ali pa ste starš, ki želi svojim otrokom le najboljše. Vsem, ki si želite boljše odnose in želite otrokom pomagati pri tem, da se naučijo izkoristiti svoje najboljše lastnosti in jih spremeniti v močne veščine, ki jim bodo pomagale v šoli, službi in življenju. Vsa znanja, metode in orodja so prenosljiva tudi na vsa druga področja življenja.

Kratek program usposabljanja

Pridobitev NLP orodij, spretnosti in znanja za razvoj učinkovitega strateškega komuniciranja v trikotniku učenec-učitelj-starši ali otrok-vzgojitelj-starši. Podlaga za učinkovito komunikacijo je odnos, zgrajen na coachevem stanju in sposobnostih za ustvarjanje hitrega in dobrega stika s stranko.

Predvsem pa je poudarek na prilagojenih NLP tehnikah, kot so sidranje, rušenje sider in aktiviranje pozitivnih stanj za otroški svet, na podlagi katerih lahko gradimo na otrokovi samopodobi na igriv in prijazen način.

Program zajema naslednja področja:

 • Pregled osnov (komunikacijske kompetence, odnos, postavitev in struktura učinkovitega coaching procesa) 
 • 5 korakov NLP coaching procesa: dober stik, zbiranje informacij, določanje cilja, določanje intervencijskih metod, korak v prihodnost. 
 • Pregled največjih potreb in izzivov udeležencev v povezavi s treningom in vodenjem coachinga s starši, učitelji in otroki. 
 • NLP osvežitev: kako coach aktivira stanje, kjer ima vse potrebne vire. 
 • Učinkovita postavitev coachinga (z otroki, starši ali učitelji). 
 • Kako zgraditi dober stik z otrokom. 
 • Pozitivni vzorci komunikacije z otroki.
 • Izboljšanje in uporaba neverbalnih komunikacijskih veščin. 
 • Umetnost spraševanja in posebne tehnike pri delu z otroki. 
 • Sposobnosti dobrega postavljanja ciljev z otroki in starši ali učitelji/vzgojitelji. 
 • Selfmanagement orodja, mentalni trening, upravljanje s konflikti. 
 • Metode rušenja omejujočega prepričanja pri otrocih.
 • Koncept pozitivnega starševstva in pozitivne naravnanosti odrasle osebe v odnosu z otrokom (Jesper Juul).
 • Kako ustvariti pozitivno samopodobo pri otrocih. 
 • Učinkovita uporaba metafor in zgodb, tehnika sidranja z otroki.

Certificiranje

Brez predhodnega NLP izobraževanja pridobite certifikat ILE (UJE=Učenje je enostavno). Z že pridobljeno NLP diplomo dobite INLPTA Learning Coach certificat. Z narejenim NLP Praktikom pa lahko pridobite NLPAED Learning Coach certifikat.

Cena programa in način plačila

Cena programa je 1.500 eur. V ceno je vštet trening, gradivo, certificiranje in prigrizki ter postrežba med odmori. Trening bo potekal delno v angleškem jeziku.

Pogoji plačila: ob prijavi šolanja je potrebna akontacija v višini 20 odstotkov cene. Pri plačilu v enkratnem znesku nudimo 20 odstotkov popusta. Možno je plačilo na več obrokov po dogovoru.

Terminski plan

 • 3 – 6 oktober 2013 
 • 12 – 13 oktober 2013 
 • 19 – 20 oktober 2013 

Trening bo trajal od 9-ih do 17-ih z enournim odmorom za kosilo. V soboto, 12. 10. in 19. 10. bo trening potekal od 10-ih do 18-ih z enournim odmorom za kosilo. Trening bo potekal v Ljubljani, o točnem naslovu boste obveščeni naknadno, pred začetkom.

Mentorji

Večino programa bo vodila nemška trenerka Iris Komarek, vendar v angleškem jeziku.

Iris Komarek (NLPAED, INLPTA) – cert. trener Learning Coach (NLPAED, INLPTA)

 • Licencirana trenerka za usposabljanje Learning Coach trenerjev (NLPAED, INLPTA) 
 • Licencirana trenerka za usposabljanje sugestopedije (DGSL) 
 • cert. NLP Master Trainer (DVNLP, INLPTA) 
 • cert. Suggestopedia (DGSL) 
 • cert. Memory Trainer (BVGT) 
 • usposabljanje v Triple P, sistemski coaching…

Iris Komarek je diplomirana sociologinja, psihologinja in antropologinja in strokovnjakinja za učenje in kakovostne odnose, ILE, INLPTA, NLPAED trenerka, sugestopedinja, Integrated Memory trenerka in ICHSHAFS trenerka s 30 letnimi izkušnjami. Njena filozofija je, da so pozitivno starševstvo in odgovorni odrasli zelo dober pogoj za pravilen razvoj otroka in njegovega načina učenja, ki pa ga je treba prilagajati individualnim potrebam otrok.

Trening z njo je bila čudovita izkušnja in resnično nekaj drugačnega. Svoje znanje dobrodušno deli in rada pokaže veliko uspešnih praktičnih prijemov.

Del programa bosta vodili:

Lea Bevčič

Lea Bevčič je NLP Coach, NLPAED in INLPTA Learning Coach, NLP Master Praktik in poznavalka vzgoje otrok po filozofiji znanega terapevta Jesperja Juula.

Delo z otroki in poglobljeno znanje o družinski terapiji predaja naprej vsem tistim, ki se zavedajo odgovornosti odraslih v odnosu z otrokom. Delo v timu in povezava otrok-starši- učitelj sta temi, ki ju bo delila z vami na izobraževanju. Topel pristop pomembnih odraslih do otrok in bližnjih je njeno glavno vodilo.

Simona Vrhovec

Simona Vrhovec je NLP Coach, NLPAED in INLPTA Learning Coach ter NLP Master Praktik.

Je mednarodno certificirana učiteljica joge in učiteljica joge za otroke Rainbow Kids. Kot vrhunska športnica in svetovna prvakinja se zaveda pomembnosti motivacije in vizualizacije, svoje znanje in dolgoletne izkušnje pa predaja tudi na otroke. Tehnike dihanja in sprostilne tehnike so ji v pomoč, kako otroke sprostimo na enostaven in igriv način, nato pa gradimo na pridobivanju pozitivne samopodobe. Predavala bo o pomembnosti neverbalne komunikacije. Njena želja je, da otrokom damo najboljšo popotnico v odrasel svet.

Vir: UJE

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje