Nokia z novima poslovnima telefonoma

Največji proizvajalec mobilnih aparatov, Nokia, je v ponedeljek predstavil dopolnjeno ponudbo za svoje uporabnike, ki se navdušujejo nad poslovnimi telefoni.
Nokia z novima poslovnima telefonoma

Nokiina nova poslovna modela E71 in E66.

Nova drsna modela E66 in E71 bo odlikovala (celotna) QWERTY tipkovnica, na police pa bosta prišla v juliju. Stala bosta približno 350 evrov. Oba imata vgrajeno 3,2 megapikselno kamero in GPS navigacijo. Nokia E71 je široka 10 milimetrov in je tako najtanjši mobilni aparat s QWERTY tipkovnico na svetu.

Poslovni modeli telefonov, ki jih proizvajalci ustvarijo, imajo ponavadi daljšo dobo do proizvodnje novega modela, kot pa navadni mobilni aparati. Od Nokiine predstavitve zadnjega poslovnega modela je sicer minilo že 9 mesecev. Od takrat so njeni največji tekmeci, med drugimi Sony Ericsson in RIM, predstavili nove modele poslovnih mobilnikov in tako povečali tekmovalnost v sektorju.

Nokia sicer po svetu proda 40 odstotkov mobilnih aparatov, vendar na trgu s poslovnimi mobilnimi aparati vodi BlackBerry. Vodilni pravijo, da trg poslovnih mobilnikov postaja vedno bolj konkurenčen in hitro rastoč, zato prihajajo kritične opazke z vseh strani za novo Nokiino serijo E.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje