Nokia z novima poslovnima telefonoma

Največji proizvajalec mobilnih aparatov, Nokia, je v ponedeljek predstavil dopolnjeno ponudbo za svoje uporabnike, ki se navdušujejo nad poslovnimi telefoni.
Nokia z novima poslovnima telefonoma

Nokiina nova poslovna modela E71 in E66.

Nova drsna modela E66 in E71 bo odlikovala (celotna) QWERTY tipkovnica, na police pa bosta prišla v juliju. Stala bosta približno 350 evrov. Oba imata vgrajeno 3,2 megapikselno kamero in GPS navigacijo. Nokia E71 je široka 10 milimetrov in je tako najtanjši mobilni aparat s QWERTY tipkovnico na svetu.

Poslovni modeli telefonov, ki jih proizvajalci ustvarijo, imajo ponavadi daljšo dobo do proizvodnje novega modela, kot pa navadni mobilni aparati. Od Nokiine predstavitve zadnjega poslovnega modela je sicer minilo že 9 mesecev. Od takrat so njeni največji tekmeci, med drugimi Sony Ericsson in RIM, predstavili nove modele poslovnih mobilnikov in tako povečali tekmovalnost v sektorju.

Nokia sicer po svetu proda 40 odstotkov mobilnih aparatov, vendar na trgu s poslovnimi mobilnimi aparati vodi BlackBerry. Vodilni pravijo, da trg poslovnih mobilnikov postaja vedno bolj konkurenčen in hitro rastoč, zato prihajajo kritične opazke z vseh strani za novo Nokiino serijo E.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje