Notify.me za vaše najljubše teme s spleta

Notify.me omogoča uporabnikom ustvariti listo RSS vsebin, ki jo dobijo s sestavo ključnih besed. Ko se te pojavijo na spletu, vas Notify.me o tem obvesti preko SMSa, emaila, IM sporočila ali namizne aplikacije.
Notify.me za vaše najljubše teme s spleta

Notify.me posreduje vam pomembne novice.

Bralci RSS vsebin lahko prek tega sistema hitro dostopajo do svojih najljubših novic, a zaradi premnogih objav na bolj obiskanih straneh, lahko to postane preobsežno. Notify.me pomaga obvladovati kopico nepotrebnih informacij z blogov in strani, ki podpirajo RSS, s filtracijo vsebin s ključnimi besedami.

Poleg obveščanja o vsebinah preko SMSa, emaila, IM sporočila ali namizne aplikacije, lahko prejemate obvestila tudi z mrež kot sta Facebook ali LinkedIn, tako da vnesete v uporabniški račun *user@notify.me email naslov.

Medtem, ko je ustvarjanje uporabniškega računa na strani preprosto, je delo na sami strani nepotrebno zapleteno. Privzet seznam dosegljivih RSS virov omogoča le enega na posamezno kategorijo. To kaže na to, da so avtorji aplikacije skušali delovanje poenostaviti, vendar so tem onemogočili večjo poizvedbo. Vseeno pa stran sčasoma ponuja dodajanje več virov k vašem uporabniškem računu, kar je koristno, saj ponuja možnost širše izbire.

Vir: TechCrunch

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje