Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully do 250 tisoč dolarjev v nekaj minutah

Na platformi za množično financiranje Indiegogo se je pričelo zbiranje sredstev za pametno motoristično čelado, imenovano Skully AR-1. Projekt, ki je požel izjemno zanimanje javnosti, je zastavljenih 250 tisoč dolarjev zbral v pičlih 8 minutah!
Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully do 250 tisoč dolarjev v nekaj minutah

Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully AR-1 (Vir slike: YouTube)

V preteklosti so ekipe iz celega sveta že mnogokrat poskušale ustvariti produkt, ki bi olajšal vožnjo motoristom, a kot kaže, je inovacija ameriških podjetnikov sedaj presegla vse. 

Čelado, ki so jo ustvarjalci poimenovali Skully AR-1, je revija CNN označila za najboljšo inovacijo leta 2014. Odlikujejo jo številne edinstvene lastnosti: čelada z uporabnikom komunicira preko Googlovega operacijskega sistema Android, njene glavne prednosti pa so uporaba transparentnega prikazovalnika običajnega vidnega polja (ang. Heads up display), širokokotna kamera na zadnjem koncu, ki skrbi za pogled nazaj, in GPS navigacija.

Seveda čelada zadostuje vsem varnostnim in oblikovalskim zahtevam, poleg vsega naštetega pa Androidni mikroprocesor uporabniku omogoča, da prostoročno opravlja tudi klice, in sicer z uporabo svojega glasu, prav tako ima možnost glasovnega upravljanja s predvajalnikom glasbe.

Produkt, ki je z zbiranjem sredstev na Indiegogo pričel 10. avgusta 2014, je že ob štartu požel izjemno zanimanje javnosti. Zastavljenih 250 tisoč dolarjev je namreč zbral v neverjetnih 8 minutah! V prvih 24 urah je številka narasla na več kot 800 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev je še veliko, saj se spletna kampanja zaključi z 9. septembrom 2014. 

V kolikor vas zanima, kako izgleda čelada ter kakšen pogled uživa njen uporabnik, si poglejte spodnji videoposnetek. 

YouTube

Vir: Indiegogo

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje