Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully do 250 tisoč dolarjev v nekaj minutah

Na platformi za množično financiranje Indiegogo se je pričelo zbiranje sredstev za pametno motoristično čelado, imenovano Skully AR-1. Projekt, ki je požel izjemno zanimanje javnosti, je zastavljenih 250 tisoč dolarjev zbral v pičlih 8 minutah!
Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully do 250 tisoč dolarjev v nekaj minutah

Nov hit na Indiegogo: pametna čelada Skully AR-1 (Vir slike: YouTube)

V preteklosti so ekipe iz celega sveta že mnogokrat poskušale ustvariti produkt, ki bi olajšal vožnjo motoristom, a kot kaže, je inovacija ameriških podjetnikov sedaj presegla vse. 

Čelado, ki so jo ustvarjalci poimenovali Skully AR-1, je revija CNN označila za najboljšo inovacijo leta 2014. Odlikujejo jo številne edinstvene lastnosti: čelada z uporabnikom komunicira preko Googlovega operacijskega sistema Android, njene glavne prednosti pa so uporaba transparentnega prikazovalnika običajnega vidnega polja (ang. Heads up display), širokokotna kamera na zadnjem koncu, ki skrbi za pogled nazaj, in GPS navigacija.

Seveda čelada zadostuje vsem varnostnim in oblikovalskim zahtevam, poleg vsega naštetega pa Androidni mikroprocesor uporabniku omogoča, da prostoročno opravlja tudi klice, in sicer z uporabo svojega glasu, prav tako ima možnost glasovnega upravljanja s predvajalnikom glasbe.

Produkt, ki je z zbiranjem sredstev na Indiegogo pričel 10. avgusta 2014, je že ob štartu požel izjemno zanimanje javnosti. Zastavljenih 250 tisoč dolarjev je namreč zbral v neverjetnih 8 minutah! V prvih 24 urah je številka narasla na več kot 800 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev je še veliko, saj se spletna kampanja zaključi z 9. septembrom 2014. 

V kolikor vas zanima, kako izgleda čelada ter kakšen pogled uživa njen uporabnik, si poglejte spodnji videoposnetek. 

YouTube

Vir: Indiegogo

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje