Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev

Na Kickstarterju se je pred nekaj urami predstavil nov projekt in kot kaže, utegne Exploding Kittens postati novi rekorder v višini zbranih sredstev. Po tem, ko je v 20 minutah dosegel cilj, po 7 urah pa zbral milijon dolarjev, je sedaj že pri 16 tisoč odstotkih zastavljenega cilja.
Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev

Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Težko je uganiti, kaj se trenutno podi po glavah članom ekipe, ki stojijo za projektom Exploding Kittens. Ko so se odločali za vstop na Kickstarter, so namreč želeli zbrati “zgolj” 10 tisoč dolarjev, potrebnih za zagon množične proizvodnje njihove skrbno pripravljene igre s kartami, le nekaj ur po štartu spletne crowdfunding kampanje pa je njihova situacija povsem postavljena na glavo. Zdi se, da njihovih podpornikov – teh je zaenkrat okoli 41 tisoč – nič ne more ustaviti, saj je znesek zbranih sredstev višji vsako minuto. Trenutno se giba pri 1,6 milijona dolarjev, kar pomeni, da je projekt podprt že 16 tisoč odstotno!

5 razlogov, zakaj je Exploding Kittens navdušil!

Exploding Kittens je zagotovo projekt, po katerem se bomo lahko zgledovali pri pripravi bodočih crowdfunding projektov. Poglejmo si, kaj je tisto, kar je navdušilo množice ljudi iz celega sveta in jih pripravilo h končnemu, najpomembnejšemu koraku za vsakega podjetnika – odpiranju denarnice.  

Dober produkt: Exploding Kittens je privlačna igra s kartami, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim. Odlikujeta jo privlačen izgled z zanimivimi ilustracijami ter način igranja, ki je hkrati enostaven, a tudi poln napetih trenutkov.  

Privlačna cena: Znano je, da povprečen podpornik na Kickstarterju odšteje okoli 25 dolarjev. Tega so se očitno zavedali tudi ustvarjalci kampanje Exploding Kittens, ki so ceno za njihov končni proizvod postavili pri 20 oziroma 35 dolarjih.

Dobra zgodba: Kot se je izkazalo že pri slovenskem izjemno uspešnem projektu Goat Mug, je dobra zgodba bistvena za privabljanje podpornikov. Exploding Kittens je navdušil predvsem z ilustrirano zgodbo, saj je prav vsaka karta skrbno izrisana in ima svoj pomen.

Skrbno pripravljena kampanja: Že prvi pogled na predstavitveno stran projekta Exploding Kittens nam da občutek, da je bila kampanja zastavljena previdno in premišljeno. Ekipa je veliko truda vložila tudi v sam izgled na Kickstarterju: zanimive ilustracije in dober tekst delujejo zelo berljivo.

Enostavne nagrade: Tu so še enostavne in jasne nagrade, ki podpornike ne spravljajo v dvom: izbiramo lahko zgolj med navadno in otroško verzijo kart, tu pa sta še dve dodatni nagradi za največje navdušence – “zbirateljska izdaja” ter “izvedba za legende”, ki pa sta obe pošli že v prvih urah. Ne gre zanemariti dejstva, da je eden izmed ustvarjalcev Matthew Inman, snovalec izredno priljubljene spletne strani Oatmeal.

Projekt lahko podprete na povezavi: Exploding Kittens na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje