Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev

Na Kickstarterju se je pred nekaj urami predstavil nov projekt in kot kaže, utegne Exploding Kittens postati novi rekorder v višini zbranih sredstev. Po tem, ko je v 20 minutah dosegel cilj, po 7 urah pa zbral milijon dolarjev, je sedaj že pri 16 tisoč odstotkih zastavljenega cilja.
Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev

Nov hit na Kickstarterju: v 7 urah do milijona dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Težko je uganiti, kaj se trenutno podi po glavah članom ekipe, ki stojijo za projektom Exploding Kittens. Ko so se odločali za vstop na Kickstarter, so namreč želeli zbrati “zgolj” 10 tisoč dolarjev, potrebnih za zagon množične proizvodnje njihove skrbno pripravljene igre s kartami, le nekaj ur po štartu spletne crowdfunding kampanje pa je njihova situacija povsem postavljena na glavo. Zdi se, da njihovih podpornikov – teh je zaenkrat okoli 41 tisoč – nič ne more ustaviti, saj je znesek zbranih sredstev višji vsako minuto. Trenutno se giba pri 1,6 milijona dolarjev, kar pomeni, da je projekt podprt že 16 tisoč odstotno!

5 razlogov, zakaj je Exploding Kittens navdušil!

Exploding Kittens je zagotovo projekt, po katerem se bomo lahko zgledovali pri pripravi bodočih crowdfunding projektov. Poglejmo si, kaj je tisto, kar je navdušilo množice ljudi iz celega sveta in jih pripravilo h končnemu, najpomembnejšemu koraku za vsakega podjetnika – odpiranju denarnice.  

Dober produkt: Exploding Kittens je privlačna igra s kartami, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim. Odlikujeta jo privlačen izgled z zanimivimi ilustracijami ter način igranja, ki je hkrati enostaven, a tudi poln napetih trenutkov.  

Privlačna cena: Znano je, da povprečen podpornik na Kickstarterju odšteje okoli 25 dolarjev. Tega so se očitno zavedali tudi ustvarjalci kampanje Exploding Kittens, ki so ceno za njihov končni proizvod postavili pri 20 oziroma 35 dolarjih.

Dobra zgodba: Kot se je izkazalo že pri slovenskem izjemno uspešnem projektu Goat Mug, je dobra zgodba bistvena za privabljanje podpornikov. Exploding Kittens je navdušil predvsem z ilustrirano zgodbo, saj je prav vsaka karta skrbno izrisana in ima svoj pomen.

Skrbno pripravljena kampanja: Že prvi pogled na predstavitveno stran projekta Exploding Kittens nam da občutek, da je bila kampanja zastavljena previdno in premišljeno. Ekipa je veliko truda vložila tudi v sam izgled na Kickstarterju: zanimive ilustracije in dober tekst delujejo zelo berljivo.

Enostavne nagrade: Tu so še enostavne in jasne nagrade, ki podpornike ne spravljajo v dvom: izbiramo lahko zgolj med navadno in otroško verzijo kart, tu pa sta še dve dodatni nagradi za največje navdušence – “zbirateljska izdaja” ter “izvedba za legende”, ki pa sta obe pošli že v prvih urah. Ne gre zanemariti dejstva, da je eden izmed ustvarjalcev Matthew Inman, snovalec izredno priljubljene spletne strani Oatmeal.

Projekt lahko podprete na povezavi: Exploding Kittens na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje