Nov MP intervju: Rok Furlan in Denis Pavliha – timeGap

Avtor — 14.01.2013
V tokratnem intervjuju sta nam svoj produkt - timeGap - na kratko predstavila podjetnika Rok Furlan in Denis Pavliha. Gre za programsko opremo in mobilno aplikacijo, namenjeno ponudnikom različnih storitev in njihovim uporabnikom.
Nov MP intervju: Rok Furlan in Denis Pavliha - timeGap

Nov MP intervju: Rok Furlan (desno) in Denis Pavliha (levo) – timeGap

timeGap, sistem za vodenje rezervacij in mobilno rezerviranje, je programska oprema, namenjena ponudnikom različnih storitev in njihovim uporabnikom. Ali nam lahko na kratko predstavite produkt in opišete, na kakšen način deluje komunikacija med ponudniki storitev in uporabniki?

timeGap lahko razdelimo na dva dela: prvega predstavlja programska oprema za ponudnike storitev (gostinske lokale, frizerje, zdravstvene ordinacije, hotele idr.), ki jim omogoča vodenje in učinkovito upravljanje vseh rezervacij.

Drugi del sistema timeGap pa je mobilna aplikacija, ki omogoča komurkoli, da se brezplačno naroči k izbranemu ponudniku.

timeGap je izredno praktična zadeva. Kje ste dobili idejo za tovrstni projekt in koliko časa ste potrebovali od ideje do izdelave končnega produkta? Ali ste ga financirali sami?

Ideja za timeGap izhaja iz potreb ponudnikov po naprednem sistemu za rezervacije, saj točno takšne rešitve pri nas še nismo zasledili. Poleg tega izhajamo tudi iz potreb uporabnikov: današnje tehnologije nam omogočajo izvajanje storitev iz udobja naših mobilnih telefonov, zato smo eno tovrstnih storitev razvili tudi sami. Od ideje do končnega izdelka smo potrebovali približno pol leta, projekt smo v celoti financirali sami.

Več si preberite v MP intervjuju: Denis Pavliha in Rok Furlan – timeGap >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,